Ace Attorney Investigations Collection komt naar Switch

  • Nieuws

  • 18 jun 24 om 17:56

  • Rik

  • 2

Tijdens de Nintendo Direct van vandaag maakten Nintendo en Capcom bekend dat Ace Attorney Investigations Collection naar de Nintendo Switch komt.

Ace Attorney Investigations is een spin-off van de Ace Attorney-serie waarin je niet de advocaat van de verdediging speelt, maar de Officier van Justitie. In Ace Attorney Investigations 1 en 2 speel jij als de rivaal van Phoenix Wright: Miles Edgesworth. Samen met Miles moet je de openstaande zaken kraken. Hierbij komt onderzoek, logica en overredingskracht in de rechtszaal kijken.

De collectie is voorzien van een nieuw likje verf. Zo zijn de pixel-graphics vervangen door gloednieuwe tekeningen van de serie-designer. Wie nostalgisch is kan er ook voor kiezen om de oude pixel-art te tonen. Alle verbeteringen van de moderne Ace Attorney-releases zijn ook doorgevoerd in Ace Attorney Investigations Collection: zo kun je nu dialogen terugkijken, automatisch laten afspelen en is zelfs de autoplay-optie toegevoegd als je zelf niet uit de puzzels komt.

Het is voor het eerst dat Ace Attorney Investigations 2 officieel speelbaar is in het Westen. Met de release van Ace Attorney Investigations Collections is elke game* uit de Ace Attorney-serie beschikbaar op Nintendo Switch.

*Uitgezonderd de 3DS cross-over met Professor Layton, maar dat was geen volwaardige AA-titel.

Ace Attorney Investigations Collection komt op 6 september uit op de Nintendo Switch.

Maak jij (geen) bezwaar tegen deze spin-off collectie? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Davide Soliani verlaat Ubisoft

3

Nieuws Davide Soliani verlaat Ubisoft

24-07-2024

3

Coen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings™ Game nintendo switch screenshot

2

Media Terug naar De Gouw met nieuwe beelden Tales of the Shire: a LotR game

18-06-2024

1

Kitty

Hoofdafbeelding bij Je kunt straks basketballen in Nintendo Switch Sports

1

Nieuws Je kunt vanaf deze zomer basketballen in Nintendo Switch Sports

18-06-2024

2

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Erik

18 jun 24 om 18:10

#13801‍

5344 XP | 380 comments

Fantastisch!Heb deze games nooit kunnen spelen nog, dus ben heel benieuwd.

Tamadachi

18 jun 24 om 23:27

#13834‍

5328 XP | 651 comments

Deze aankondiging van Ace Attorney Investigations Collection bewijst dat Capcom ook echt naar de fans luistert want aangezien het tweede deel nooit is gelokaliseerd en alle hoofdgames van deze franchise op de Nintendo Switch zijn te spelen is een gote win voor alle Ace Attorney waaronder ik want aangezien ik alleen nog maar als advocaat heb gespeeld ben ik ook heel benieuwd hoe de gameplay aan de andere kant van de rechtbank nou eigenlijk is!