50 miljoen downloads voor Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 6 dec 21 om 19:26

  • Rik

  • 0

Pokémon Unite tikt de 50 miljoen downloads aan, dit laat het officiële twitter-account weten.

Het gaat om de downloads van de Switch-versie en mobiele versies samen. Pokémon Unite is een Free-to-Start game, wat inhoudt dat de game gratis te downloaden en spelen is. De inkomsten worden verkregen door in-game aankopen. Om de mijlpaal te vieren krijgt iedereen die tussen 12 en 31 december inlogt 2000 gratis Aeos Tickets.

Pokémon Unite krijgt nog regelmatig updates. Zo werd onlangs bekend dat Tsareena aan de game wordt toegevoegd. Eerder voegde ook Decidueye zich bij het gezelschap. Het gaat lekker met Pokémon Unite. De game is de winnaar van Google Play’s Best Game of 2021, en sleepte ook een nominatie in de wacht voor The Game Awards. Dit is in de categorie Best Mobile Game.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten (iOs & Android). Voor de Switch-versie is geen Nintendo Switch Online-abonnement nodig om online te spelen.

Ben jij ook een van de 50 miljoen downloads? Laat ons dan in de comments weten of je nog steeds speelt of waarom je de game al hebt weggelegd.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Death’s Door – Genadeloos Goed

1

Review Death's Door - Genadeloos Goed

07-12-2021

2

Willem

Rechter: Nintendo’s Europese eShop-beleid illegaal

2

Nieuws Rechter: Nintendo's Europese eShop-beleid illegaal

06-12-2021

3

Rik

Reageer als eerste!