Epics of Hammerwatch: Heroes' Collection krijgt limited editions op de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 17 apr 22 om 14:19

  • Kitty

  • 0

Strictly Limited Games, Crackshell en de befaamde indie-uitgever en porting-experts BlitWorks, hebben een gelimiteerde (3000 stuks) boxed release van Epics of Hammerwatch aangekondigd: Heroes’ Edition. Beide Hammerwatch-games verschijnen in één fysieke collectie (inclusief alle eerder uitgebrachte DLC) voor Nintendo Switch.

De Heroes’ Edition bevat de indie hack and slash hit Hammerwatch, en het populaire rogue-lite vervolg Heroes of Hammerwatch – Ultimate Edition. Hammerwatch is een hack and slash actie-avontuur, in een unieke fantasy pixel art omgeving. Speel solo of verzamel je vrienden voor een online of couch co-op sessie. Kruip door de woestijn in de Temple of the Sun-uitbreiding en probeer te overleven in de twee extra speltypen. Kies je klasse en dood hordes uiteenlopende vijanden in unieke omgevingen, vol vallen, verborgen geheimen en puzzels.

In de ook beschikbare Ultimate Edition (alleen digitaal te krijgen) is alle DLC toegevoegd: Witch Hunter, Pyramid of Prophecy en Moon Temple! Bekijk de gloednieuwe trailer om beelden van de games te zien en wat de limited edition boxed release allemaal te bieden heeft:

Pre-orders voor de Limited Edition (een oplage van 3000 fysieke exemplaren) en Special Limited Edition (1000 fysieke exemplaren) gaan van start op zondag 17 april om 12 AM CEST (middernacht) bij Strictly Limited Games.

Epics of Hammerwatch: Heroes' Edition

Bron: PR Hound

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Nintendo Switch best verkochte console van Europa in maart

1

Nieuws Nintendo Switch best verkochte console van Europa in maart

17-04-2022

6

Robin

Wat is Monster Hunter: een introductie tot het jagen

6

Special Wat is Monster Hunter: een introductie tot het jagen

17-04-2022

9

Robin

Reageer als eerste!