1000 x resist header image

1000 x Resist genomineerd voor "Beste verhaal" op Golden Joysticks Awards 2024

  • Nieuws

  • 4 dagen geleden

  • Mitch

  • 0

De  experimentele Nintendo Switch en PC game is genomineerd voor Best Storytelling.

1000 x Resist is een van de grote verassingen van 2024. De game haalde overal hoge cijfers en won na een bescheiden lancering gestaag aan populariteit. Ook de Golden Joystick Awards namen notie van het spel en nomineren deze nu voor Best Storytelling. De Golden Joystick Awards zijn de langslopende videogame awards en de stembussen zijn recent geopend. Stemmen kan hier.

1000 x Resist speelt zich af in de verre toekomst. Jij kijkt door de ogen van Watcher, een kloon van je god, de ALLMOTHER. Nu de mensheid bijna is uitgeroeid na de komst van een buitenaardse plaag, leef je diep onder de grond, samen met je zusters. Elke ‘dochter’ vervult haar eigen rol binnen deze kleine, maar gestructureerde maatschappij van gekloonde vrouwen. Als Watcher is het jouw taak om de oude herinneringen van de ALLMOTHER te herbeleven via een speciaal proces. Met behulp van futuristische technologie reis je zo door haar herinneringen, terwijl een diep, persoonlijk verhaal zich langzaam ontrafelt.

Bij N1UP waren we erg onder de indruk van het spel. Mitch gaf de Nintendo Switch-versie een 9 in zijn 1000 x Resist review en noemde het een “een moderne klassieker die je nog lang bij zal blijven”.

Heb jij 1000 x Resist al gespeeld? Laat het weten in de comments!

Bron: GamesRadar

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Alarmo komt volgend jaar ook naar retailers

0

Nieuws Alarmo komt volgend jaar ook naar retailers

14-10-2024

2

Jeroen

iwata banaan

1

Nieuws Sakurai herdenkt Satoru Iwata in emotionele video

14-10-2024

4

Mitch

Reageer als eerste!