Magische lanceertrailer Hogwarts Legacy, designer spreekt over Switch-versie

  • Media

  • 2 feb 23 om 09:08

  • Kitty

  • 3

Omdat Hogwarts Legacy op 10 februari al lanceert op pc en een aantal consoles, is er een lanceertrailer verschenen waarin de verhaallijn van de game wordt uitgelegd. 

Voor de Nintendo Switch-versie moeten we nog wachten tot 25 juli, dus we moeten het nog even doen met mooie trailers. In de trailer zie je hoe je als late leerling een inhaalslag gaat maken op Hogwarts (Zweinstein), en je een speciale kracht hebt die zal gaan zorgen voor extra avontuur:

Hogwarts Legacy wordt een open-wereld actie RPG die zich afspeelt in de Harry Potter-wereld, maar dan ver voor zijn tijd in de jaren 1800. Naast het volgen van lessen kun je ook de wereld buiten school verkennen, waar zich een duister geheim ontrafelt.

Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari op pc, Playstation 5 en Xbox Series X/S. Op 4 april volgen de Playstation 4 en de Xbox One, en als laatste is de Nintendo Switch aan de beurt op 25 juli.

Update:

In een interview met de Italiaanse site Multiplayer heeft ontwerper van de game Troy Johnson zijn hoge verwachtingen voor de Switch-versie van de game uitgesproken (vertaald):

De Switch versie zal geweldig zijn, dat is zeker. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke versie prachtig is, dat hij er goed geoptimaliseerd uitziet en vooral dat hij trouw is aan het idee dat we van de titel hadden. En uiteindelijk zal het gewoon de titel zijn die we willen.”

Ga jij wachten op de Nintendo Switch-versie, of kijk je toch alvast op een ander platform? Laat het weten in de comments!

Bron: Gematsu Youtube

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

0

Dennis

MH Rise: Sunbreak’s Title Update 4 verschijnt 7 februari

2

Nieuws MH Rise: Sunbreak's Title Update 4 verschijnt 7 februari

02-02-2023

2

Erik

10 opvallende Nintendo Switch-games voor februari 2023

2

Nieuws 10 opvallende Nintendo Switch-games voor februari 2023

01-02-2023

5

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Selan

2 feb 23 om 09:42

#8519‍

2632 XP | 481 comments

Als ik dat soort statements lees, krijg ik meteen flashbacks naar de Wii dagen waarin developers beloofden dat de Wii versie echt wel 'van goede kwaliteit was'. Eerst zien en dan geloven. Ik wacht bij deze wel gameplay beelden en/of reviews af. 

Tamadachi

2 feb 23 om 12:03

#8523‍

5155 XP | 640 comments

Wat een fantastische launch trailer voor Hogwarts Legacy die mij helemaal in de toverachtige sfeer brengt. Nog één weekje wachten tot ik dit veelbelovende magische avontuur ga meemaken. Dit soort statements van Avalanche Software zeggen niet echt veel over de Switch versie behalve dat deze developers er tenminste echt hun best voor doen om het goed draaiend te krijgen op de Switch.

3JG22

3 feb 23 om 00:27

#8529‍

139 XP | 7 comments

Een spel als deze speel ik liever qua grafische kwaliteiten via Steam op mijn PC dan op de Nintendo Switch maar, mocht die er op de Nintendo Switch ook wel aardig goed uit zien, dan is dat mooi meegenomen, echter gun ik het de Nintendo en Harry potter fans maar al te graag om dit spel zowel thuis als on the go te kunnen gaan spelen waar dan ook, wanneer dan ook.