Trailer Scarlet & Violet: The Indigo Disk zit bomvol nieuwe info

  • Media

  • 7 dec 23 om 15:06

  • Erik

  • 1

The Pokémon Company deelt een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet & Violet: The Indigo Disk. In dit bericht vind je alle nieuwe info.

De trailer toont diverse beelden van het nieuwe gebied, de personages die hier voorkomen en een aantal gloednieuwe gameplay-elementen. Zo is het nu mogelijk om Blueberry Quests te voltooien en je bal op een andere manier te werpen. Daarnaast kun je Paldea nu door de ogen van Pokémon beleven.

Het filmpje sluit af met de mysterieuze legendarische Pokémon Terapagos.

Alle nieuwe info uit The Indigo Disk’s Blueberry Academy-trailer

Aan het begin van The Indigo Disk, voeg je je toe aan de League Club. Hier heeft The Pokémon Company verschillende details over onthuld via hun website.

Onontdekt gebied in Area Zero

Er opent zich een nieuw gebied in Paldea’s Area Zero, diep in The Great Crater. Hier ontdek je wat precies de geheime schat van Area Zero is, en de verborgen krachten van de nieuwe legendarische okémon Terapagos.

Je ontgrendelt het nieuwe gebied op een bepaald moment tijdens het spelen van  The Indigo Disk.

Voltooi Blueberry Quests (BBQs)
Je kunt hier diverse missies completeren, genaamd “BBQs” (Blueberry Quests). Je moet bijvoorbeeld een bepaalde Pokémon vangen, Terastallizen tijdens een gevecht of een bepaalde foto nemen.Sommige missies kun je ook met meerdere spelers doen.

Het completeren van BBQs levert je BP op. Dit kun je gebruiken voor unieke voorwerpen, maar ook om je “clubroom” uit te breiden of andere trainers uit Scarlet & Violet naar de academie te vragen.

Pokémon met de Partner Ribbon
Je kunt Pokémon in de wacht slepen met een Partner Ribbon. Deze geven de naam van de trainer weer die hem origineel gevangen hebt.

Je kunt deze Pokémon krijgen door te praten met “special coaches”, zoals Gym Leader Iono. Op een bepaald punt willen ze Pokémon met je ruilen die zo’n Ribbon dragen.

Gooi je Pokéball in stijl
BP van BBQ-queesten kun je ook gebruiken om een andere ’throwing style’ aan te zetten. Dit geeft een twist aan hoe je Pokémon uitbrengt tijdens een gevecht. The Pokémon Company belooft vele stijlen om uit te kiezen.

Vang Legendarische Pokémon uit oudere spellen
In The Indigo Disk is het mogelijk om legendarische Pokémon tegen te komen uit eerdere spellen, zoals Spectrier (Sword/Shield) en Rayquaza (Ruby/Sapphire). Deze bevinden zich door heel Paldea.

Om ze tegen te kunnen komen, moet je allereerst een personage genaamd Snacksworth vinden. Als je bepaalde BBQs voor hem completeert, geeft hij je  ‘snacks’ die een specifieke Legendary tevoorschijn laten komen. Noot: je moet hiervoor de complete verhaallijn van The Indigo Disk hebben uitgespeeld.

Synchro Machine: beleef de wereld als een Pokémon
The Indigo Disk voegt de Synchro Machine toe. Met behulp van dit apparaat kun je in een van je Pokémon kruipen, en als hen door de wereld lopen. Je kunt vrijelijk bewegen en zelfs wilde Pokémon uitdagen.

Je ontgrendelt de Synchro machine als je een bepaalde wetenschapper in het Terarium hebt geholpen met diens research. Je kunt dit ook met vrienden via Union Circle uitproberen.

The Pokémon Company kondigde de trailer gisteren aan via social media. Eerder dit jaar toonden ze ook al meerdere beelden van The Indigo Disk, inclusief de onthulling van het Tera Type. De DLC is onderdeel van de The Secrets of Area Zero-uitbreiding.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet’s The Indigo Disk is vanaf 13 december beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Hoofdafbeelding bij Krijg Shiny Lucario en Darkrai via Mystery Gift in Scarlet & Violet

0

Nieuws Krijg Darkrai en shiny Lucario via Mystery Gift in Scarlet & Violet

07-12-2023

1

Erik

Header Super Smash Bros Ultimate

2

Media Nintendo onthult plannen voor Super Smash Bros. Ultimate's 5-jarig jubileum

07-12-2023

2

Karlijn

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

7 dec 23 om 15:30

#12326‍

5383 XP | 1037 comments

Ik vroeg me al af wanneer ze deze meuk gingen onthullen... Het moest dexe maand zijn. Wel grappig op zich. En kan ik eindelijk die Glastrier eens te pakken krijgen.