Nintendo onthult plannen voor Super Smash Bros. Ultimate's 5-jarig jubileum

In een recente aankondiging heeft Nintendo details gedeeld over de festiviteiten ter ere van het vijfjarig bestaan van Super Smash Bros. Ultimate.

Naast de toevoeging van Sora aan de amiibo-reeks in februari 2024, kunnen spelers zich verheugen op nieuwe spirits die in januari worden uitgebracht. Een opvallend kenmerk van de jubileumviering is de introductie van amiibo-tagtoernooien, waarin spelers hun getrainde amiibo kunnen uitdagen. Daarnaast loopt er momenteel een speciaal evenement tot 13 december, waarbij deelnemers gedurende vijf dagen kunnen profiteren van 5x EXP en SP, evenals de kans om vijf extra “Snack L” te bemachtigen. Fans kunnen ook een voorproefje krijgen van de festiviteiten door de bijbehorende artwork te bekijken dat SmashBrosJP op hun Twitter pagina heeft gedeeld:

Ook deelde Masahiro Sakurai, de regisseur van Smash Ultimate, een teaser over nieuwe spirits ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van Super Smash Bros. Ultimate. In een recente sociale media-post merkte Sakurai op dat een evenement met nieuwe spirits gepland staat vanaf januari, en hij daagt fans uit om te raden uit welk spel deze spirits afkomstig zijn. De jubileumviering lijkt steeds veelbelovender te worden voor fans van de populaire vechtgame.

En wil je nu echt helemaal voorbereid zijn op de 5-jarige jubileum viering, lees vooral ook de terugblik op 5 jaar Super Smash Bros. Ultimate die onze eigen Mitch deze week schreef!

Kijk jij uit naar deze bijzondere viering van Super Smash Bros. Ultimate? Laat het ons weten via de comments of onze Social Media!

Bron: SmashBrosJP op Twitter

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Trailer Scarlet & Violet's The Indigo Disk bomvol info Blueberry Academy

1

Media Trailer Scarlet & Violet: The Indigo Disk zit bomvol nieuwe info

07-12-2023

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Sora-amiibo uit Smash Bros. lanceert in februari 2024

8

Nieuws Sora-amiibo uit Smash Bros. lanceert op 16 februari 2024

07-12-2023

2

Erik

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

7 dec 23 om 14:59

#12324‍

5383 XP | 1037 comments

Ik word gek als er een nieuwe character bij komt xD

Ik gok op spirits van Zelda's TotK of van Scarlet/Violet, maar het zou ook een andere nieuwe game kunnen zijn. Ik ben benieuwd. Ik ga wel effe die paar spirits nog binnenharken, da's wel leuk maar ik gebruik al die andere dingen echt niet wat spirits betreft. Alleen het verzamelen vind ik leuk.

Apenknul

7 dec 23 om 19:53

#12329‍

3751 XP | 706 comments

Ja, ik zou ook echt helemaal gek worden als ze toch nog met een nieuw character komen, of zelfs een Fighters Pass 3 van 4 characters. Maar dat lijkt me allemaal best onrealistisch, hehe.

Van de nieuwe spirit packs verwacht ik idd spirits uit TotK, Pikmin 4, Fire Emblem Engage en wellicht Super Mario RPG. Zeker die laatste zou gek zijn, gezien Geno erg gewild is. Al zat dacht ik de Geno spirit er wel in.

Ik verwacht geen 3rd parties, maar ik sluit het ook niet uit.