Trailer Animal Well bomvol lovende kritieken

Intussen is Animal Well een paar weken uit én een succes! Bekijk een trailer vol geoogste lovende woorden. 

Animal Well is een gepixeleerde non-lineaire 2D platformgame in Metroidvania-stijl. Sinds kort is deze titel ook verkrijgbaar op de Nintendo Switch. De pers en spelers gaven deze game enorm veel lof en uitstekende beoordelingen. Zo wordt het spel geprezen om zijn unieke concepten, vindingrijke puzzels en sfeervolle vormgeving. Het wordt nu al beschreven als een klassieker en genre-favoriet, wat uitgever Bigmode zeker niet is ontgaan. Om de voornaamste complimenten en hoge cijfers uit de media wat op te sommen, is er een zogenaamde accolade-trailer van het spel uitgebracht, die je hier kunt bekijken.

Animal Well kreeg vele lovende recensies!

In Animal Well bestuur je een blob, die een mysterieus ondergronds doolhof vol dieren verkent. Je ontrafelt de geheimen van het labyrint, terwijl je voorwerpen verzamelt om jouw omgeving op verrassende en nuttige wijze te veranderen. Daarbij kom allerlei wezens tegen, die zowel mooi als verontrustend kunnen zijn. Zo probeer je het gevaar te overleven dat zich in de duisternis verschuild.

Animal Well is intussen verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en verscheen op 9 mei 2024 voor het systeem. Opvallend is de zeer geringe grootte van deze game, die slechts 83 MB inneemt.

Spreekt Animal Well jou aan, ga je ermee aan de slag of speel je het al een tijdje? Vertel ons over jouw verwachtingen of belevenissen, hieronder in de reacties!

Lanceertrailer van Animal Well

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Yuji Horii stelt fans gerust over ontwikkeling Dragon Quest XII

2

Nieuws Yuji Horii stelt fans gerust over ontwikkeling Dragon Quest XII

28-05-2024

3

Erik

Palia krijgt nieuwe update: Crafted Comforts

0

Nieuws Palia krijgt nieuwe update: Crafted Comforts

27-05-2024

0

Karina

Discussieer met ons mee! 2

N2up

28 mei 24 om 03:00

#13666‍

1494 XP | 292 comments

Heb em al op steam gehaald, maar ben nog bezig met Valheim Ashlands. Daarna direct beginnen aan Animal Well. Hoor te veel goede dingen erover

Paul

28 mei 24 om 16:10

#13670‍

3814 XP | 661 comments

De enkele persoon die deze hele game gemaakt heeft (en zelfs zijn eigen engine ervoor heeft geschreven) is nu al legendarisch. En dunkey weet natuurlijk wat een goeie game is, dus dat zijn uitgeverij meteen goud heeft gevonden is geen verrassing.