Nieuwe trailer Octopath Traveler II toont Ochette en Castti

  • Media

  • 20 jan 23 om 15:00

  • Dennis

  • 0

De personages Ochette en Castti worden in de spotlight gezet in een nieuwe trailer voor Octopath Traveler II. Ook de vernieuwde gamestructuur wordt toegelicht!

Square Enix heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Octopath Traveler II. Hierin worden twee nieuwe helden voorgesteld: de jager Ochette en de apotheker Castti. Ook laat de trailer zien hoe de voortgang in het spel eruit komt te zien.

Ochette (ingesproken door Suzie Yeung) is een jager, en zij kan monsters vangen en gebruiken in gevechten of om items van te maken. Castti (ingesproken door Sarah Weidenheft) lijdt aan geheugenverlies maar kan zich wel haar apothekerskunsten herinneren. Een uitgebreide achtergrond van beide personages staat op de website van Square Enix.

Verder heeft elk verhaal in Octopath Traveler II een andere structuur. Sommige hiervan hebben meerdere doelen, en de keuze is aan jou hoe je hiermee omgaat. Naast de acht hoofdverhalen (van de acht personages), zijn er ook een hoop sidequests te voltooien.

Octopath Traveler II verschijnt op 24 februari voor de Nintendo Switch. Eerder werden al details gedeeld van de personages Throné en Temenos.

Zit jij al klaar om uren te steken in het tweede deel van Octopath Traveler? Laat het ons weten!

Bron: Square Enix website

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Wat is er precies met de Nintendo Switch Pro gebeurd?

7

Special Wat is er precies met de Nintendo Switch Pro gebeurd?

20-01-2023

5

Robin

First 4 Figures heeft PVC figure van Mario Kart aangekondigd

5

Nieuws First 4 Figures heeft PVC figure van Mario Kart aangekondigd

20-01-2023

3

Martijn

Reageer als eerste!