Lollipop Chainsaw RePOP onderweg naar de Switch

  • Media

  • 14 jun 24 om 12:08

  • Dennis

  • 1

Een remake van de klassieker Lollipop Chainsaw komt naar de Switch. Op 25 september starten we onze kettingzaag met Lollipop Chainsaw RePOP!

Ontwikkelaar Dragami Games laat via een eerste trailer weten dat Lollipop Chainsaw, een spel dat in 2012 verscheen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, opnieuw wordt uitgebracht als Lollipop Chainsaw RePOP. Ook de Nintendo Switch krijgt een versie.

Het origineel is gemaakt door Suda51 (No More Heroes) en filmmaker James Gunn (Guardians of the Galaxy) en heeft door de jaren heen een cult-status gekregen. In het spel neemt tiener Juliet het op met haar kettingzaag tegen hordes zombies.

De remake belooft het originele verhaal intact te houden, maar biedt ook nieuwe content en quality-of-life verbeteringen. Naast een originele modus komt er een vriendelijkere RePOP-stand, die minder gewelddadig en bloederig is en meer als een comic aanvoelt.

Verder krijgt de game een hogere resolutie, betere laadtijden en een verbeterd combosysteem. Nieuwe kostuums, wapens en een time attack mode zijn ook toegevoegd.

Lollipop Chainsaw RePOP verschijnt wereldwijd op 25 september.

Heb jij het origineel destijds gespeeld? Of ga jij deze remake aangrijpen om deze Suda51-klassieker te proberen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Dit is waarschijnlijk Nintendo’s eerste reclame in VS

0

Media Dit is waarschijnlijk Nintendo's eerste reclame in VS

14-06-2024

4

Dennis

Metroid Prime 3

21

Nieuws Metroid Prime 4 is zeven jaar geleden aangekondigd

14-06-2024

8

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Selan

14 jun 24 om 13:07

#13746‍

2891 XP | 531 comments

Origineel nooit gespeeld, maar leek mij wel altijd leuk (want Suda51). Dit is dus nu perfect in het najaar terwijl ik wacht op de Switch 2. Prima, kom maar door!