Gold & Silver lijken aanwezig in aankomende Pokémon Presents

Grondig speurwerk van Nintenduo suggereert een rol voor Pokémon Gold & Silver tijdens de aankomende Pokémon Presents.

Recentelijk is er een kort filmpje verschenen op het Pokémon-kanaal op YouTube, waarin een beschrijving te vinden is die specifiek naar deze geliefde spellen verwijst. Blijkbaar is dit alleen zichtbaar wanneer je de YouTube-app op je telefoon gebruikt. Onze redacteur Karlijn heeft de stappen gereproduceerd en dit is wat ze zag:

Wanneer je de beschrijving opent van de laatste YouTube short van het officiële Pokémon YouTube-kanaal, verschijnt onder het kopje “Games” de box-art van Pokémon Gold.

De presentatie staat gepland voor 27 februari om 15.00 uur Nederlandse tijd en belooft spannend Pokémon-nieuws ter ere van Pokémon Day 2024. Wat we van de presentatie kunnen verwachten, is nog niet bekend. Speculaties variëren van een mogelijke release op Nintendo Switch Online tot een volledige remake in de stijl van Pokémon Let’s Go, Pikachu! en Let’s Go, Eevee!.

Ongeacht de aankondiging, één ding is zeker: deze presentatie zal een belangrijk moment zijn voor Pokémon-fans, vooral gezien de aanstaande 25e verjaardag van deze legendarische spellen in Japan. Maar voordat we daar zijn, wacht ons natuurlijk eerst de Nintendo Direct Partner Showcase vanmiddag.

Wat denk jij, gaan Gold en Silver na HeartGold en SoulSilver nogmaals terugkeren in de game-franchise? Of is deze zogenaamde hint niet meer dan een toevalligheid? Discussieer mee in de comments!

Bron: Nintenduo

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

PowerWash Simulator krijgt Warhammer 40.000 crossover DLC

1

Nieuws PowerWash Simulator krijgt Warhammer 40.000 crossover DLC

21-02-2024

2

Coen

Switch 2-geruchten brengen Nintendo-aandelen naar beneden

4

Nieuws Switch 2-geruchten brengen Nintendo-aandelen naar beneden

21-02-2024

4

Karlijn

Discussieer met ons mee! 2

Fl@ppy

21 feb 24 om 10:05

#13084‍

2751 XP | 532 comments

Voor het eerst in 15 jaar dat ze mijn interesse wekken.

Robin

21 feb 24 om 11:15

#13087‍

3175 XP | 469 comments

Ik ben niet helemaal overtuigd. Alleen laat ik me zeker verrassen!