Geanimeerde dungeon crawler #BLUD naar Nintendo switch

Uitgever Humble Games en ontwikkelaar Exit 73 Studios kondigen aan dat er een Switch-versie van #BLUD in ontwikkeling is.

#BLUD is een geanimeerde dungeon crawler die de grens tussen actie-RPG’s en hyperkinetische jaren 90-tekenfilms vervaagt. Humble Games vertelt zelf het volgende over het spel:

Red je vrienden, weer de vampierapocalyps af en overleef de gruwelen van de eerstejaars hockeytraining! Het doden van de ondoden is gewoon een andere dag op de middelbare school voor Becky Brewster, het nieuwe meisje in de stad en de laatste in een eeuwenoude bloedlijn van tovenaarsvampierjagers. Spoor demonische infecties op via de bruisende sociale media van de stad en maak selfies met demonische krachten om hun zwaktes te analyseren. Versterk je betrouwbare duivel-knuppelende hockeystick en verbeter je latente magische vaardigheden met behulp van grimoires en schoolbenodigdheden. Beheers het slachtspel met hulp van een eclectische cast van hilarische personages en leer de vampiers een lesje over het klooien met Carpentersville High!

De officiële trailer van #BLUD werd bekend gemaakt tijdens IGN Fan Fest 2024.

Het spel wordt uitgebracht voor Playstation 4, Xbox One, Steam en ook de Nintendo Switch op 18 juni 2024.

Ben jij enthousiast na het zien van de trailer van #BLUD? En ga jij het spel op de Switch spelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Website van Humble Games

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

1

Kitty

the-koi-pond grounded

1

Nieuws Survival-avontuur Grounded komt naar Switch

21-02-2024

3

Kitty

PowerWash Simulator krijgt Warhammer 40.000 crossover DLC

1

Nieuws PowerWash Simulator krijgt Warhammer 40.000 crossover DLC

21-02-2024

2

Coen

Reageer als eerste!