XCOM 2 Collection

De XCOM® 2 Collection bevat de bekroonde strategiegame XCOM 2, vier DLC-packs (Resistance Warrior-pack, Anarchy’s Children, Alien Hunters, Shen’s Last Gift) en de uitbreiding War of the Chosen. Activeer de extra content (DLC en de uitbreiding) of speel alleen de basisgame.

XCOM® 2:

Aliens maken de dienst uit op aarde. Ze stellen de mensheid een geweldige toekomst in het vooruitzicht, maar hebben een duistere verborgen agenda. Als de leider van guerrillastrijdkrachten heb je te maken met een overweldigende vijand. Toch moet je een internationaal verzet op touw zetten om het buitenaardse gevaar af te wenden en de mensheid te redden.

XCOM® 2: War of the Chosen:

Deze uitbreiding voegt een grote hoeveelheid nieuwe content toe in de strijd tegen ADVENT: nieuwe Hero-klassen, machtige nieuwe vijanden, nieuwe missies, nieuwe omgevingen en nog meer diepgang in de strategische gameplay.

VIER DLC-PACKS:

 

  • Resistance Warrior-pack: pas je team van verzetshelden aan met een set bonusoutfits en hoofdbedekkingen, aangepaste pantsers en gezichtscamouflage.
  • Anarchy’s Children: dit contentpack staat in het teken van de opstand en bevat meer dan 100 nieuwe exotische aanpassingen voor het hele pantserarsenaal dat beschikbaar is voor je XCOM-soldaten. Deze opties zijn puur cosmetisch en veranderen de statistieken van een soldaat niet.
  • Alien Hunters: verander de soldaten van XCOM in een elitejachtteam met indrukwekkende, nieuwe wapens en pantsers. In dit verhaal neem je het op tegen de nieuwe buitenaardse heersers die je team op de huid zitten. Inclusief cosmetische upgrades voor soldaten en de Avenger plus een nieuwe, epische missie waarin Central Officer Bradford een team leidt, met hulp van een oude bekende.
  • Shen’s Last Gift: ga op onderzoek uit in de Lost Towers, een gebouw van ADVENT. Chief Engineer Lily Shen voegt zich bij je team om het geheime laatste project van haar vader te vinden. Ontdek een nieuwe soldatenklasse met krachtige, nieuwe gevechtsvaardigheden, strategische opties en aanpassingen.

Screenshots