Wrath: Aeon of Ruin

Jij bent de Buitenstaander. Je stuurloze tocht over de Tijdloze Zee bracht je naar de kust van een wereld die stervende is. Uit de gitzwarte duisternis doemt een in het wit gehulde figuur op: de Hoeder van Verdwaalde Zielen, die wil dat je jacht maakt op de overgebleven Wachters van de Oude Wereld. In deze mistroostige setting verken je oude ruïnes, ontdek je lang vergeten geheimen en neem je het op tegen de gruwelen die op de loer liggen.

Voorzien van extreem krachtige wapens en machtige artefacten begeef je je in oude grafkelders, gezonken ruïnes, verdorven tempels en onheilspellende bossen om je vijanden uit te roeien. Maar je tegenstanders zijn talrijk en sterk, dus onderschat ze niet. Als je wilt overleven, moet je geest net zo scherp zijn als je zwaard.

Door de aderen van WRATH stroomt het bloed van bewierookte shooters uit de jaren 90 van de vorige eeuw. In WRATH draait het om beklijvende gevechten, gevarieerde omgevingen en boeiende verhaallijnen. Het zorgt voor een authentieke en magische ervaring die even tijdloos is als de games die als inspiratie dienden.

Kenmerken:

● Reis samen met de Hoeder van Verdwaalde Zielen door 3 unieke hubs en 15 maps.

● Verken een uitgestrekte wereld die wordt opgeslokt door het duister, met liefde en zorg ontworpen door veteranen uit de Quake-scene.

● Maak korte metten met 15 unieke en bloeddorstige soorten vijanden die op je loeren vanuit de schaduw.

● Versla de 3 Wachters van de Oude Wereld, wezens met goddelijke krachten.

● Deel in dit razendsnelle bloedballet de lakens uit met 10 unieke artefacten.

● Verken alle hoeken en gaten van elk level om geheimen te ontdekken die je helpen te overleven.

● Laat je meeslepen door beklemmende muziek die is ontsproten aan het verknipte brein van Andrew Hulshult (Quake Champions, Dusk, Amid Evil en DOOM Eternal: The Ancient Gods Part One).

Bron: Nintendo.nl

Screenshots

Trailer