World Conqueror X

Dit deel in de serie biedt diverse missies, waarin de nadruk ligt op geschiedkundige feiten, om iedere veldslag extra authentiek te maken.

Trek ten strijde in tientallen veldslagen en in diverse spelstanden. Neem het bevel over allerlei troepen en militaire eenheden in turn-based gevechten. Gebruik luchtafweergeschut en wees je altijd bewust van de omstandigheden op het slagveld. Je kunt je hoofdkwartier uitbreiden, vijandelijke fortificaties innemen en de verdediging van je eigen steden uitbouwen. Richt monumenten op om toegang te krijgen tot machtige generaals. Slagen worden uitgevochten te land, ter zee en in de lucht. Denk goed na over je strategie om te zegevieren.

Er zijn twee hoofdspelstanden die talloze uren strategische oorlogvoeren bieden. In de Scenario Mode kun je met de Asmogendheden en de Geallieerden meer dan 40 missies missies uit de Tweede Wereldoorlog naspelen in Europa en de Stille Oceaan.

De Conquest Mode laat je beginnen in 1939 of 1943. Kies uit meer dan twintig landen en onderwerp je vijanden in een reeks spectaculaire veldtochten.

Screenshots