Werewolf: The Apocalypse - Heart of the Forest

Rage Gets Things Done
Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest gooit je diep in een oerwildernis in het centrum van het moderne Europa. Het is waar de beschermers van de natuur hun eeuwenoude, nooit aflatende oorlog voeren tegen de krachten van de vernietiging.

Je speelt als Maia, die naar Polen komt in de hoop haar familiewortels op te sporen. In een poging meer te weten te komen over haar voorouders, ontdekt ze de duistere geheimen van haar familie en onthult ze verborgen waarheden over de laatste wildernis van Midden-Europa.

Bezoek de echte plaatsen van mysterie en macht. Ontdek de lokale legendes en tradities. Ontdek de fascinerende wereld en geschiedenis van de Pools-Belgische grensgebieden. Je zult zien hoe de natuur botst met technologie en hebzucht. Kan ze overleven zonder onze hulp?

Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest past de mechanica van de legendarische titel uit de wereld van de duisternis aan, waarbij het de ervaring van een klassiek rollenspel nabootst.

Een meeslepende vertelling die zich kan meten met de beste mysterieuze romans.
Prachtige, kenmerkende collagekunst die handgeillustreerde personages combineert met foto’s van echte plaatsen om je verbeelding te prikkelen.

Door moeilijke keuzes te maken die vaak dramatische gevolgen hebben, zul je je karaktereigenschappen beïnvloeden: Woede, wilskracht en gezondheid. Dit heeft invloed op je vermogen om bepaalde acties uit te voeren en verandert het scala aan beschikbare keuzes en de presentatie van de wereld. Het spel zal je gedrag analyseren en bepalen wat voor soort weerwolf je bent.

Weerwolf: De Apocalyps – Heart of the Forest is een prachtig geschreven, diepe en evenwichtige ervaring. Het is op maat gemaakt voor World of Darkness veteranen en nieuwkomers die op zoek zijn naar een toegankelijke toegang tot dit rijke, geprezen universum.

Ze leren je te vrezen in plaats van boos te zijn, maar angst lost niets op.
Woede is er niet voor niets, om je te beschermen.
Woede is het deel van je dat om je geeft.