The Stretchers

Raas door het land en red duizelige burgers in The Stretchers op de Nintendo Switch! Speel samen met een vriend en laat de knotsgekke pret maar beginnen! Jullie zullen je een ongeluk lachen terwijl jullie valstrikken ontwijken, puzzels oplossen en pechvogels genezen.

Paniek! Overal worden mensen duizelig en het is aan jou om ze te redden. Scheur in je ambulance naar de slachtoffers, die ook wel duizels worden genoemd, en vergeet je gordel niet om te doen. Elke verwoede poging om je naar de slachtoffers te spoeden belooft namelijk een ware dollemansrit te worden!

Zodra je ter plaatse bent, is het zaak om zo veel mogelijk duizels te vinden als je kunt en ze naar de ambulance te dragen. Leg de duizels op je brancard en keer in allerijl terug naar je reddingsvoertuig, waarbij je allerlei obstakels op je pad zult tegenkomen. Verplaats meubels om lasers te ontwijken, gebruik sloopkogels om muren te verpulveren en zorg dat je heelhuids bij de ambulance aankomt. Je kunt in je eentje patiƫnten rondslepen, maar vergeet niet: vele handen maken licht werk.

Screenshots