The Jackbox Party Pack 7

Het zevende deel van de befaamde partybundels komt met vijf games: Quiplash 3, Champ’d Up, Talking Points, Blather ‘Round en The Devils and the Details.

Quiplash 3
In Quiplash 3 probeer je een vraag op een zo grappig mogelijke manier te beantwoorden. Iedere speler krijgt een aantal vragen en je vecht het uit met diegene die dezelfde als jou heeft. Het antwoord waar het meest op gestemd wordt, wint!

CHamp’d Up
Een tekenspel waarin je een gek personage creƫert dat aan zo mogelijk nog gekkere wedstrijden meedoet. Je tekent een favoriet en een underdog, waarbij de eerste altijd tegen de laatste wordt gepit. Als underdog moet je dus goed inspelen op de favoriet tegen je!

Talking Points
Talking Points test jouw sprekerskwaliteiten. Jij en je vrienden moeten om de beurt uit het niets een speech verzinnen; die moet gaan om de slides die op dat moment in beeld komen. Voorbereiding is verboden (en niet mogelijk)!

Blather ‘Round
In Blather ‘Round probeer je een woord uit te beelden… met woorden! Jij krijgt een bepaald onderwerp en via een korte (gekke) zin moet je beschrijven waar het over gaat. De andere spelers moeten vervolgens raden wat het is. Teamwork krijg bonuspunten.

The Devils and the Details.
Speel als een familie van vriendelijke duiveltjes! Om niet op te vallen in het gewone leven van de bovenwereld, moet je zoveel mogelijk huishoudelijke klusjes doen. Dus zwiep, tik en por om je telefoon om niet op te vallen. Maar je bent toch een duivel, dus wie weet vind je een manier om eronderuit te komen?

Screenshots