Shelter Generations

In Shelter Generations ga je op een unieke reis door de wildernis, die je zowel allerlei uitdagingen als de liefde van familie laat ervaren. Al met al is het een bijzondere belevenis, waar je ook speelt.

Deze speciale digitale verzameling bevat twee games: Shelter 2 (inclusief de DLC “Mountains”) volgt een moederlynx tijdens haar leven. De zorg voor je welpen is hierbij van levensbelang voor hun overleven. Je zult op prooien moeten jagen en moederlijke instincten moeten gebruiken, zoals het roepen van je welpen, ervoor zorgen dat ze uit de rivier drinken, en ze voor gevaar behoeden. Tot ze volwassen zijn, zul je ze moeten opvoeden, en deze ervaring en de omstandigheden zal anders zijn bij iedere keer dat je de game speelt.

Paws: A Shelter 2 Game is een losstaande ervaring in dezelfde wereld. In dit poƫtische avontuur moet je de wildernis als welp verkennen en zien te overleven door gebruik te maken van de omgeving en een verrassende vriendschap te sluiten. De game bevat puzzels, een speciale soundtrack en een heleboel gedenkwaardige momenten.

Shelter Generations bevat tevens de officiĆ«le soundtracks van zowel Shelter 2 als Paws: A Shelter 2 Game, en je kunt de muziek op ieder moment beluisteren. Daarnaast kent de game twee ‘levende boeken’, die je nog meer laten ontdekken over de wereld van Shelter, getiteld Fables From the Den en The Lonesome Fog.

Screenshots