Shape of the World

Een wereld die om je heen groeit. Terwijl je ronddwaalt in Shape of the World, een rustgevende en surrealistische ontdekkingsgame in first-person, groeien de omgeving en flora voortdurend om je heen. Wandel door droomachtige bossen, watergrotten en vredige kusten vol psychedelisch leven. Er is geen tijdslimiet en er zijn geen verborgen gevaren, zodat je ongestoord van je reis kunt genieten. Laat werk, zorgen en stress even achter je.

Een ontdekkingsgame in first-person:
Ontspan terwijl je in je eigen tempo ronddwaalt in surrealistische omgevingen die erom vragen om ontdekt te worden en trek steeds dieper het bos in.

Verken een organisch en mysterieus ecosysteem:
Speel met sierlijke dieren, prachtige flora en fascinerende monolieten. Je acties zullen de wereld die je ontdekt op levendige en onverwachte manieren laten veranderen, zodat elk pad dat je bewandelt en elke vallei die je doorkruist, je opnieuw zal verbazen.

Een levende wereld:
Het bos komt pas tot leven wanneer je erin wandelt en begint weer te groeien als je door gebieden wandelt die je al hebt ontdekt. Deze handgemaakte wereld biedt je herkenningspunten die je tot het einde van je reis begeleiden.

Geluidseffecten die reageren op je trektocht:

Het geluid verandert op basis van de beelden en biedt een meeslepende luisterervaring die bij je psychedelische trip past en zo je beleving versterkt.