Screencheat: Unplugged

Screencheat is de bekroonde schietgame met gesplitst scherm waarin iedereen onzichtbaar is. Je moet dus naar het scherm van je tegenstander kijken. De game is exclusief voor de Nintendo Switch verbeterd. Screencheat: Unplugged is gebaseerd op de ouderwetse shooters met gedeeld scherm uit het verleden en steekt het bekende gamen op de bank met meerdere spelers in een nieuw jasje!

Gebruik talloze verschillende wapens en ga lokaal de strijd aan met maximaal vier spelers of bots, of daag jezelf uit in de lastige time trial-stand. Dankzij de kleurrijke maps, de unieke spelstanden en het grote aantal aanpasbare mogelijkheden is Screencheat: Unplugged de ultieme party-FPS. Alle wapens, van de betrouwbare Donderbus en het heroïsche Stokpaard tot de hilarische Chefolet (een automotor die energieballen afvuurt), geven je dodelijke voldoening. Omdat de wapens allemaal uniek zijn, zijn er allemaal verschillende speelstijlen mogelijk.

Roep je vrienden bij elkaar en speel samen met één Joy-Con, twee Joy-Con of een Pro-controller. Screencheat beschikt over een groot aantal intuïtieve besturingsmogelijkheden, ongeacht waar je mee speelt. Kies een van de opties en pas hem aan je speelstijl aan. Van traditionele favorieten zoals Deathmatch en Grijp de Gein, waarin spelers zolang mogelijk een piñata moeten vasthouden, tot het unieke Moordmysterie, waarin je je doel met een specifiek wapen moet uitschakelen.

De beste arenashooters ter wereld hebben Screencheat tot voorbeeld gediend. Je doorkruist de elf maps via luchtschachten en trampolines totdat je je doel hebt gevonden en uitgeschakeld. Elke map bevat gekleurde gebieden en speciale locaties waardoor je andere spelers snel kunt vinden zonder dat je ze daadwerkelijk ziet. Er zijn allerlei aanpassingsmogelijkheden, dus je kunt de game spelen zoals jij het wilt! Kies welke wapens zijn toegestaan en pas de spelersvaardigheden, overwinningsvoorwaarden, strafpunten en nog veel meer aan. Vergeet ook de mutaties niet, zoals de Hyper Modus, de Lage Zwaartekracht, de Flappy Sprong en de iconische Australische Editie.

Bron: Nintendo

Screenshots