RIVE: Ultimate Edition

Infiltreer de wrakstukken van een sterrenschip en neem je vijanden onder vuur in RIVE: Ultimate Edition, een sciencefiction-shooter voor de Nintendo Switch. Ga op verkenningsmissies en beleef intense, explosieve gevechten aan 60 frames per seconde! Loods je voertuig door de krochten van een verlaten ruimteschip met onderwaterlabyrinten, nog werkende spoorlijnen en honderden robotachtige vijanden die je van alle kanten onder vuur nemen!

Ontwijk inkomend vuur, gebruik je dubbele sprong om laserstralen te passeren, en gebruik je eigen vuurkracht in alle richtingen! Werp een elektromagnetische golfgranaat naar vijandige bots om ze ongezien voorbij te sluipen, of knal ze naar de schroothoop met doelzoekende raketten.

Kun je iets niet opblazen? Probeer het eens te hacken! Je kunt robots in je omgeving namelijk scannen en herprogrammeren om hun gedrag te veranderen, zodat ze je helpen… voor zo lang het duurt. Deze nieuwe bondgenoten kunnen deuren openen, je pantser herstellen en zelfs aan je zijde strijden tegen kolossale eindbazen met hun eigen, superlange levensbalken! Verzamel nieuwe hacks en gebruik ze om nieuwe binnendoorweggetjes te vinden, of nieuwe gebieden te bereiken.

Ontdek nieuwe en uitdagende manieren om de campagne van RIVE: Ultimate edition te spelen: probeer de game zo snel mogelijk te voltooien in de speedrunstand, of kijk hoe lang je het volhoudt met slechts één leven in de Single-Credit-stand. Er zijn nu ook online klassementen voor alle spelstanden en missies!

Bron: Nintendo

Screenshots