Radiation Island

Radiation Island is een avonturengame met een enorme open wereld waarin je je eigen lot bepaalt.

Tijdens het Philadelphia-experiment ben je vast komen te zitten in een parallelle, andere wereld. Je gaat op ontdekkingsreis door deze nieuwe, mysterieuze wereld vol verrassingen. Gebruik alles wat je kunt vinden om er te overleven en los de puzzel op om terug te kunnen keren naar de echte wereld.

Kies je eigen weg in een adembenemend mooie omgeving van gigantische omvang. Verken uitgestrekte wouden vol gevaarlijke wolven, beren en poema’s. Onderzoek verlaten dorpen en oude militaire bases waar zombies allerlei belangrijke instrumenten, wapens en aanwijzingen bewaken die je nodig hebt om de geheimen van deze wereld te ontrafelen. Je kunt ook zwemmen en duiken, als je de hongerige krokodillen weet te vermijden.

Jaag op wilde dieren, ga vissen of verzamel fruit om niet te verhongeren. Delf naar grondstoffen en maak wapens, gereedschap en voertuigen. Zoek verborgen schatten, uitrusting en wapens om te overleven in deze wereld vol gevaren: straling, onregelmatigheden, extreme weersomstandigheden en razende zombies.

Ervaar een volledige dag-en-nachtcyclus en bied het hoofd aan de duisternis en de kou.

Screenshots