Monster Hunter Generations Ultimate

In Monster Hunter Generations Ultimate jaag je op allerlei verschillende beesten, groot en klein. Zo verzamel je waardevolle materialen om prachtige wapens en harnassen te craften, in de unieke stijlen van de monsters zelf, uiteraard. Tegelijkertijd verdedig je de vier dorpen van het spel tegen de zogenaamde Fated Four, en de Elder Dragon.

Het spel biedt een combinatie van de klassieke gameplay met een aantal unieke nieuwe twists. Nieuwe gebieden, monsters, en de terugkeer van de fan-favourites zoals Zinogre, en Nargacuga. Generations Ultimate bevat ook de G-rank, wat inhoudt dat je nieuwe versies van bekende beesten zult tegenkomen die nu nóg lastiger te verslaan zijn dankzij nieuwe aanvallen en vaardigheden. Alleen voor de écht gevorderde hunters, dus!

Ook aan nieuwkomers in de serie is aandacht geschonken. De game bevat een boel nieuwe krachtige aanvallen genaamd Hunter Arts die snel te gebruiken zijn door middel van een druk op het touchscreen. Ook kunnen spelers experimenteren met verschillende speelstijlen, waarvan er twee gloednieuw zijn. Door het gebruik hiervan krijg je bonussen, zoals nieuwe aanvallen voor het succesvol landen van hits, en Alchemy Style: een support style die jou handige items laat craften tijdens het vechten!

Screenshots