FIFA 18

Nog nooit hebben Nintendo-fans een voetbalgame met meer diepgang en interactie kunnen beleven dan EA SPORTS FIFA 18 voor de Nintendo Switch. Je kunt FIFA 18 altijd, overal en met iedereen spelen op de Nintendo Switch.

Speel op je eigen manier: de game biedt gloednieuwe single- en multiplayermogelijkheden in de meest interactieve FIFA-ervaring ooit. Dankzij de diverse besturings- en weergavemogelijkheden en de mogelijkheid om met slechts één Joy-Con te spelen, biedt FIFA 18 voor de Nintendo Switch een meeslepende sportervaring.

Je favoriete spelstanden op de Nintendo Switch: dankzij FIFA Ultimate Team™, Career Mode, Kick Off en Local Seasons heeft FIFA 18 voor de Nintendo Switch meer diepgang dan eerdere delen uit de serie.

Graphics en gameplay: dankzij de geavanceerde renderingtechnologie biedt FIFA 18 voor de Nintendo Switch een ongeëvenaarde ervaring. De game wordt weergegeven in 1080p op de tv en 720p in de handheldstijl, wat altijd en overal zorgt voor een authentieke voetbalbeleving. Ontdek gloednieuwe stadions, unieke karakterweergaves en nieuwe gameplaymogelijkheden.

(Bron: Nintendo)

Screenshots