DOOM Eternal

De legers van de hel hebben de aarde veroverd. Kruip in de rol van de Slayer in een epische single-playerstrijd om demonen in verschillende dimensies met de grond gelijk te maken en de uitroeiing van de mensheid te voorkomen in DOOM Eternal voor de Nintendo Switch.

Ze zijn nergens bang voor… behalve voor jou.

SLAYER IS DE MAXIMALE BEDREIGING

Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht in DOOM Eternal – de volgende stap voorwaarts in first-person combat, aangedreven door idTech 7. Gewapend met onder andere een schouder-vlammenwerper, intrekbaar polsmes, verbeterde geweren en nieuwe vaardigheden ben je de grootste demon-slayer ooit.

PUSH-FORWARD GEVECHTEN

Pak wat je nodig hebt van je vijanden. Glory Kill demonen voor health, verbrand ze voor pantser en snijd ze met de motorzaag in stukken voor extra munitie.

KLAAR VOOR RICHTINGSBESTURING

Richt nog beter met een besturingsoptie waarmee je de ingebouwde gyroscoop kunt gebruiken. Dit kan worden gebruikt in samenwerking met de richtingsstick voor de perfecte combinatie van beleving en nauwkeurigheid.

SPEEL DE BATTLEMODE

In een nieuwe twee-tegen-één-multiplayerervaring neemt een volledig bewapende DOOM Slayer het op tegen twee door spelers bestuurde demonen, die een wedstrijd van first-person gevechten spelen voor de “beste uit vijf”.

 

Screenshots