Assassin's Creed: The Rebel Collection

The Rebel Collection is een bundeling van Assassin’s Creed IV: Black Flag én Assassin’s Creed Rogue. Black Flag komt met alle eerder uitgebrachte DLC, zoals extra singleplayer-campagnes Aveline en Freedom Cry.

De titel is exclusief voor de Nintendo Switch en kent om deze reden ook een aantal unieke features: je kunt richten met de motionsensor, priegelen in je inventaris met het aanraakscherm en trillingen levensecht voelen met HD Rumble. Dit is tevens de eerste keer dat deze titels in handheldmodus te spelen zijn.

Black Flag
Assassin’s Creed IV: Black Flag speelt zich af in de tijd der piraten. Jij bent Edward Kenway en vaart over de woelige baren in de Caribische Zee. Hier voer je scheepsgevechten uit, ga je op zoek naar schatten en probeer je het respect te winnen van legendarische piraten zoals Blackbeard. Black Flag speelt zich af in een open wereld met talloze kleine eilandjes.

Rogue
Zie de keerzijde van de Assassin’s Creed-franchise in Rogue. Hierin neem je namelijk de controle over een Templar, de ‘slechteriken’ in de serie. Het is nu juist jouw taak om al die assassijnen een kopje kleiner te maken. Dit alles speelt zich af temidden van een oorlog tussen de Fransen en Indianen, op Noord-Amerikaans grondgebied. Ook hier mag je de (ijskoude) wateren bevaren!

Screenshots