Seizoen 2 Aflevering 34 - Is Nintendo lui of zijn fans juist te kritisch?

  • Podcast

  • 20 okt 20 om 09:40

  • Dre

  • 0

Dreon, Mitch en Patrick bespreken Genshin Impact, Mario Kart Live Home Circuit en de controverse rondom Pikmin 3 Deluxe. Een stevige discussie barst los: is Nintendo lui of zijn fans juist te kritisch?

Tijdens onze laatste podcast bespraken de heren Minecraft in Smash en Super Mario 35. Dit keer bespreken ze Genshin Impact, Mario Kart Live Home Circuit, de controverse rondom Pikmin 3 en vertelt Dreon waarom hij Hades zo geweldig vond. En een stevige discussie barst los als het op de Wii U ports van Nintendo aan komt…

Je kunt N1 Podcast S02A34 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Super Smash Bros. Ultimate krijgt speciaal amiibo-toernooi

0

Nieuws Super Smash Bros. Ultimate krijgt speciaal amiibo-toernooi

29-02-2024

1

Erik

Mario Kart Live: Home Circuit

0

N1-UP TV Mario Kart Live: Home Circuit

21-10-2020

1

Dre

Hoe sterk is Steve in Smash Bros. Ultimate?

0

Special Hoe sterk is Steve in Smash Bros. Ultimate?

19-10-2020

1

Mitch

Reageer als eerste!