Terugkijken - Koopa Café Live Podcast!

  • Livestream

  • 31 okt 22 om 22:00

  • Dreon

  • 0

Het is Halloween in het café!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws, leren we van de tofste gasten en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Maandag 31 oktober om 20:30 verwelkomen we jullie weer graag voor een nieuwe live podcast! Dit keer hebben we het over de engste spellen, de engste levels, vijanden en alles wat met Halloween te maken heeft.

Heb je verder vragen voor onze gast of de crew? Laat ze achter in de comments hieronder of stuur ze tijdens de live-uitzending op Twitch.

Tot maandag!

Like dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Mario_Tandwiel_update

0

Nieuws Nintendo Switch krijgt systeemupdate 18.0.1; dit zit er in

24-04-2024

1

Evelyne

Super Mario Galaxy: vijftien jaar later nog steeds een stralende ster!

7

Special Super Mario Galaxy: vijftien jaar later nog steeds een stralende ster!

01-11-2022

9

Martijn

De Voorraadkast | Kirby 64: The Crystal Shards [Uitslag]

2

Special De Voorraadkast | Kirby 64: The Crystal Shards [Uitslag]

31-10-2022

5

Erik

Reageer als eerste!