Hoofdafbeelding bij Wat Speel Jij Dit Weekend van 18 november

Wat speel je dit weekend? [18 november]

  • Special

  • 18 nov 23 om 10:00

  • Erik

  • 2

Tijd voor het weekend! Net als afgelopen week, zijn wij weer heel benieuwd wat je dit weekend allemaal speelt!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Deze week presenteerde Nintendo een nieuwe Indie World Showcase. Deze zat bomvol aankomende indiespellen. Enkele hoogtepunten: Shantae Avance, Outer Wilds, Braid Anniversary Edition en On Your Tail. Check voor alle aankondigingen zeker de presentatie zelf terug. Ook was dit natuurlijk de week dat Super Mario RPG lanceerde. Onze Mitch was razend enthousiast in zijn review en Rik deelde in Fan-Friday voor de gelegenheid Super Mario RPG-figuurtjes.

Daarnaast kondigde Nintendo het Bibberseizoen 2023 aan voor Splatoon 3! Deze gaat van start op 1 december, en bevat ongetwijfeld weer allemaal leuks. We mogen ons trouwens alvast opmaken voor The Game Awards: de nominaties zijn bekend, en zowel Tears of the Kingdom als Super Mario Bros. Wonder maken kans om Game of the Year te worden.

Fijn weekend allemaal!

Opvallende releases:

Wat speel je dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Welke games houd jij je dit weekend mee bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Erik gaat dit weekend verder met Star Ocean: The Second Story R. Het verhaal had net een hele toffe cliffhanger – en volgens mij ben ik nu met de laatste loodjes bezig! Nog even wachten Super Mario Bros. Wonder, je bent bijna weer aan de beurt.

Robin

Als het goed is heb ik ondertussen Super Mario RPG binnen, dus dat zal mijn focus zijn. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met World of Warcraft gezien het derde en laatste seizoen van Dragonflight is begonnen. Dus dat wordt waarschijnlijk een raid of wat Mythic+ Dungeons! Ook wil ik nog wat andere characters levelen dus daar zal de meeste tijd zitten.

Karina

Ik ben normaal gesproken vrij druk tijdens mijn weekenden, maar dit weekend staat helemaal in het teken van ‘me-time’. Mijn grote plan? Het uitspelen van Xenoblade Chronicles 3 in de New Game + modus, zodat ik meteen kan duiken in Future Redeemed (Dankjewel, Robin! 😂). Met mijn ADHD-brein weet ik zeker dat ik ook een zijweg ga nemen naar Star Ocean: The Second Story R. Erik schreef zo’n geweldige review, dat ik mezelf niet kon tegenhouden en het spel meteen heb aangeschaft! Ik ben al begonnen en de stijl is echt adembenemend! En als er nog wat tijd over is, overweeg ik om een potje Legion TD 2 of Baldur’s Gate 3 te spelen. Laat het weekend plezier beginnen! 💝

Robin gaat heerlijk aan de slag met Super Mario RPG.

Joran

Normaal gezien zal mijn weekend bestaan uit Persona 5 Tactica verrot spelen (als de bezorgdienst zijn werk doet natuurlijk😄). Mijn broer heeft zelf Super Mario RPG besteld, dus als ik zin heb en hij geen tijd heeft om te spelen, kan ik daar ook nog aan beginnen. Zoals altijd speel ik altijd wat liedjes in Muse Dash om wat te ontspannen. Ik ben ondertussen net aan een replay van Donkey Kong Country Returns 3D begonnen en ook nog eens gestart met Nier Automata, maar die zullen eventjes moeten wachten voor P5 Tactica. Leblanc, here I come!

Mark

Ik ga dit weekend verder met games die ik tijdens mijn recente vakantie in Japan heb gekocht: Kirby and the Forgotten land en New Pokémon Snap. Games waarbij je heerlijk kan ontspannen en niet te veel hoeft na te denken. Ideale spellen voor na een drukke eerste week als proefredacteur!

Martijn

Vorige week wilde ik eigenlijk beginnen met Monster Hunter Rise, maar Mario Kart 8 Deluxe kreeg toen alle voorrang met zijn vernieuwingen. Dit weekend nog maar eens proberen, want ik ben wel benieuwd naar Monster Hunter Rise + Sunbreak. Weet er (expres) nog heel weinig over, dus ik hoop verrast te worden. Verder nog door met Super Mario Bros. Wonder.

Hopelijk hebben de bezorgdiensten hun werk gedaan, Joran!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Pokémon VGC in 2023: waar moet je beginnen?

0

Special Pokémon VGC anno 2023: waar moet je beginnen?

18-11-2023

3

Erik

Splatfest in Splatoon 3 over begroetingen is nu live

5

Nieuws Splatfest in Splatoon 3 over begroetingen is nu live

18-11-2023

4

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Selan

18 nov 23 om 11:12

#12159‍

2627 XP | 480 comments

Wordt een druk weekend! Meedoen aan het Splatfest, verder gaan met Star Ocean en Super Mario RPG…genoeg te doen ^^

Erik

18 nov 23 om 14:51

#12161‍

4876 XP | 353 comments

Klinkt als een goed weekend. Have fun!