Vier Nintendo Switch-games voor Valentijnsdag

Valentijnsdag… Dit jaarlijkse festijn heeft twee gezichten. Misschien voel je je verplicht om de dag niet te vergeten en toch in elk geval iets mee te brengen voor de wederhelft, maar misschien herinnert het je er jaarlijks ook aan dat je ook de afgelopen 365 dagen geen vriend of vriendin erbij gekregen hebt in je leven. Voor deze laatste groep schrijf ik dit artikel, want met deze vier Nintendo Switch-games hoef je niet alleen te blijven op Valentijnsdag!

Fate/Extella: The Umbral Star

Tussen het veroveren van vijandelijk territorium door bevind je je in Fate/Extella: The Umbral Star altijd in gezelschap van één van de drie vrouwelijke teamleiders, gezien je in drieën bent gesplitst. Een derde van je vecht aan de zijde van Nero Claudius, genoemd naar de bekende keizer van het Romeinse Rijk. Een ander deel strijdt naast Tamamo no Mae en een derde aan de zijde van Altera. Elk van deze drie vechtvrouwen werpt zich op eigen manier aan je voeten. In andere woorden: je bent in deze game altijd in gezelschap van één van de drie animevrouwen (ook wel waifu’s)!

Furi

Zielsalleen marcheer je van je oud-gevangenis richting je ontsnapping, alle tegenstand onderweg uitschakelend. Wanneer je een klein dozijn uitdagende bazen hebt verslagen, loop je je vrijheid definitief tegemoet. Maar… waarom zo’n eenzame game spelen met Valentijn? Halverwege het spel kom je een aandoenlijke vrouwelijke bazin tegen die je voor de verandering eens niet direct het mes tegen de keel zet. In plaats daarvan biedt ze compassie en mededogen en wil ze een leven lang liefdevol samen leven. Als je vandaag Furi speelt, heb je natuurlijk maar één keuze: hang je zwaard aan de wilgen en breng de dag samen door!

Xenoblade Chronicles 2

Als je moeite hebt een partner voor het leven te vinden, doe je er misschien goed aan om op een lange reis te gaan om de wereld te redden! Dit lijkt voor Rex in elk geval de gouden formule. Niet alleen kan hij het wel goed vinden met zijn Blade Pyra, maar ook kattige reisgenote Nia heeft interesse. De bekende dialoog waarin Nia de liefde verklaart aan Rex ging al snel het hele internet over. En toch vinden velen dat Pyra en Rex als Blade en Driver samen een toekomst moeten beginnen. Wat vind jij?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Je kunt ook je drang tot escapisme vergeten en maar gewoon Breath of the Wild spelen. Hier zoek je constant naar verloren herinneringen van jou en Zelda in een ver verleden, terwijl de prinses nog altijd op redding wacht in Hyrule Castle. Tegelijk lijkt de prachtig grote wereld je wel eeuwig zoet te kunnen houden, dus weten we allemaal dat je toch niet snel herenigd zult worden met je geliefde. Deze Zelda-game houdt je in elk geval zoet tot de volgende Valentijnsdag; misschien heb je dan meer geluk!

Als je nu niet zo geïnteresseerd bent in animemeisjes, bekijk dan deze game even!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

0

Nieuws Atlus deelt nieuwe trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance

30-05-2024

0

Martijn

Pokémon Gold, Silver en Crystal: een legendarisch trio

1

Nieuws Pokémon Gold, Silver en Crystal: een legendarisch trio

15-02-2018

1

Erik

Night in the Woods

0

Review Night in the Woods

12-02-2018

0

Redactie

Reageer als eerste!