Header Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate Launchparty

  • Special

  • 8 dec 18 om 19:57

  • Mitch

  • 0

Vandaag is de dag waar menig Nintendo-liefhebber reikhalzend naar heeft uitgekeken sinds de Nintendo Direct van 8 maart 2018. Driekwart jaar later sinds de eerste officiele teaser kunnen we met zijn allen aan de slag met de grootste beat ‘em up-game aller tijden: Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Gisteren waren Mark, Mink, Patrick en ikzelf afgereisd naar Alphen aan den Rijn voor de Super Smash Bros. Ultimate. Launchparty in de Esports Game Arena.

Op uitnodiging van Nintendo mochten wij vieren samen met een hele hoop andere media, influencers en ook professionele Smash Bros.-spelers de lancering van alweer het vijfde deel van Super Smash Bros. bijwonen. Met een open bar, genoeg toernooitjes en tientallen Nintendo Switch-consoles konden we onze pret niet drukken tijdens dit lanceringsfeestje.

Patrick wint van een top-10 speler
De hele avond door waren er diverse toernooivormen. Een van deze toernooien was een 2vs2 waarbij zowel Mink als Patrick meededen. Beiden sloten aan bij een bekende Youtuber of een professionele Smash Bros.-speler. Hoewel Mink het spits afbeet en jammerlijk genoeg in de eerste ronde er al direct uitvloog, deed Patrick het als Smash Bros.-beginneling het een stuk verdienstelijker. Samen met zijn compagnon – geheel toevallig heette die ook Patrick – wisten ze door te dringen tot de finaleronde. Met in de halve finale een zeer knappe zege op Ramin Delshad, een Nederlandse Smash Bros-speler uit de top-10 van de wereld waar we eerder dit jaar nog een interview mee hadden. Helaas wist Patrick de finale niet te winnen, en dus ging de Nintendo Switch Pro Controller aan zijn neus voorbij.

Gezelligheid in de Esports Game Arena
Naast de diverse toernooien draaide dit lanceringsfeestje natuurlijk ook om oer-Hollandse gezelligheid. Met genoeg bruin fruit en gratis drank heeft Nintendo Benelux zich een ware gastheer getoond. Daarnaast was het ook een leuk weerzien van bekenden uit het wereldje en voor een aantal een leuke eerste kennismaking met Super Smash Bros. Ultimate. Het moet gezegd worden dat de Esports Game Arena een gaaf nieuw gaming-concept is, eigenlijk een soort kroeg voor gamers. Het is jammer dat dit concept nog niet te vinden is in grotere steden. Naast het spelen van (esports) games organiseert de locatie ook pubquizzes, kunnen er klassieke bordspellen gespeeld worden en kun je ouderwets darten, sjoelen of poolen.

Super Smash Bros.-week
De komende week staat vol in het teken van Super Smash Bros. Met diverse specials en natuurlijk de recensie van de meest gewilde Nintendo Switch-titel van 2018 valt er genoeg te lezen. Houd N1ntendo.nl dus goed in de gaten deze week!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Super Smash Bros. Ultimate – Everyone is Here!

2

Review Super Smash Bros. Ultimate - Everyone is Here!

13-12-2018

2

Icelos

Storm Boy: The Game

0

Review Storm Boy: The Game

30-11-2018

0

Kitty

Reageer als eerste!