Neem deel aan Pokémon Sword & Shield Max Raid-gevechten via de N1 Discord!

Vind Pokémon Sword & Shield Max Raid-gevechten via de N1 Discord-server!

 

Een tijdje terug hebben we onze Discord-server opgezet en ondertussen hebben we al meer dan honderd leden mogen verwelkomen in de server. Met de komst van Pokémon Sword en Shield hebben we nu een leuke optie toegevoegd aan onze server om elkaar te helpen met Pokémon Max Raid-gevechten: de N1bot!

Voor de 5-sterren Max Raid-gevechten is het altijd fijn om wat vrienden mee te nemen. Is niemand beschikbaar? Dan kun je vanaf vandaag terecht in onze Discord-server. Ons nieuwste redactielid Sascha heeft een bot geprogrammeerd waarmee het vinden van spelers heel eenvoudig wordt. Gebruik in het #pokemon-max-raid-kanaal het commando “!raid start” om jezelf de PokéRaider-rol te geven. Wanneer iemand dan een raid begint, wordt deze rol uitgelicht in het speciale PokéRaider-kanaal en kun je direct bekijken of je mee wilt doen. Hieronder zie je hoe de berichten er uit komen te zien:

N1botRaidGif

Klik op de afbeelding hieronder voor de uitnodiging van onze Discord-server en instructies hoe je zelf een Max Raid-gevecht start. Deel het ook met al je Pokémon-vrienden! Vergeet niet om ook even de regels in het #info-kanaal door te nemen. Naast Pokémon Max Raid-gevechten kun je ook andere Super Smash Bros. Ultimate-spelers vinden en gezellig kletsen over de nieuwste Nintendo games. We hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen op onze Discord-server!

n1discord.png

Om deel te nemen aan het gesprek heb je alleen een Discord-account met geverifieerd e-mailadres nodig! Nog niet bekend met Discord? Geen probleem, je kunt je altijd gratis aanmelden en Discord wordt hedendaags door vele community’s en gamers gebruikt om met elkaar te chatten en te praten. Altijd handig als je eens met wat vrienden een potje online wilt gamen! Discord is beschikbaar op PC maar er is ook een handige app beschikbaar voor iOS en Android zodat je ook met ons on-the-go kunt chatten.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Farming Simulator 20

0

Review Farming Simulator 20

03-12-2019

0

Paul

Little Town Hero – vechten in slakkensnelheid

0

Review Little Town Hero - vechten in slakkensnelheid

29-11-2019

0

Ness

Reageer als eerste!