FAST RMX

  • Hands-on

  • 27 jan 17 om 09:00

  • Daan

  • 0

Shin’en Multimedia’s FAST-serie verraste ons met hun Nintendo Switch-aankondiging. De twee voorgaande delen brachten een hoop snelle race-actie, een fantastische grafische stijl en een solide hoeveelheid content. Deze nieuwe game borduurt hierop voort en brengt 1080p, 60fps full speed action naar Nintendo’s nieuwe console.

In de demoversie van de game kregen we drie verschillende banen voorgeschoteld die ook beschikbaar zullen zijn in de uiteindelijke versie. Het eerst parcours, Cameron Crest, laat je over de baan scheuren, ergens hoog in de lucht. Deze baan kent een aantal leuke rondingen, gemakkelijke bochten. Een andere baan, waar de naam mij helaas even van ontgaat, liet je racen door een variërende jungle-omgeving. Het pad splitst zich continue op en elke keuze die je maakt levert andere beloningen op. Zo zal de ene route je naar een ‘boost-pad’ brengen terwijl een andere route je energie geeft voor de boostmeter. Het is een lastige opgave om op de perfecte route te blijven, want scherpe bochten zijn aan de orde van de dag.

De laatste baan, New Zendling, is al een tijdje beschikbaar in FAST Racing Neo voor de Wii U, en zover ik kan zien zijn er nauwelijks verschillen waar te nemen. Het geheel ziet er net iets scherper uit op het grote HD-scherm, maar daar houden de verschillen ook op. De besturing is echter wel het benoemen waard, aangezien ik de game speelde met de Joy-Con-grip. De besturing werkt goed, maar ik zie mezelf de game nog niet spelen zonder de Switch Pro Controller.

Voorlopige conclusie

Over het algemeen is FAST RMX redelijk hetzelfde als FAST. Ikzelf vind dit prima aangezien de originele game heel erg gaaf was. Een lading aan nieuwe content kan mensen mogelijk overhalen om de game een tweede kans te geven, tot dat Nintendo eindelijk eens op de proppen komt met een vervolg op F-Zero. Hopelijk. Misschien.

Like dit bericht:

Recente artikelen

spam9promoart

0

Nieuws Speel mee met Pokémon VGC en Mario Kart 8 tijdens SPAM 9.0

23-02-2024

0

Mitch

Snipperclips

0

Hands-on Snipperclips

28-01-2017

0

Daan

1-2-Switch

0

Hands-on 1-2-Switch

26-01-2017

0

Daan

Reageer als eerste!