Zie de verschillen op nieuwe screenshots Chrono Cross-remaster

  • Nieuws

  • 5 apr 22 om 23:32

  • Jeroen

  • 2

Er zijn een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven waarop je de verschillen kan zien tussen het origineel van Chrono Cross op de PlayStation 1 en de remaster op de Nintendo Switch!

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition komt al binnen enkele dagen naar de eShop, en het is daarmee de eerste keer dat deze klassieke RPG van Square Enix naar Europa komt. Ze hebben toch wel het een en ander aangepast in deze nieuwe versie. De graphics zijn in HD, je kan gevechten met tegenstanders volledig ontlopen en ook het geluid is onder handen genomen. Ook zijn er nog meer opties toegevoegd om het geheel iets makkelijker te maken voor nieuwe spelers, zoals het automatisch laten verlopen van gevechten. In deze versie zit ook Radical Dreamers, waar deze remaster zijn naam vandaan heeft, en dat is een text-based RPG die eerder alleen voor het obscure Japanse Satellaview-systeem uitkwam.

Op onderstaande screenshots kun je links het origineel zien, en rechts de remaster. Op het vierde screenshot zie je het verschil met en zonder het nieuwe achtergrondfilter, en op de laatste kun je de opnieuw getekende versies van de hoofdfiguren zien.

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition komt op 7 april uit in de eShop voor Nintendo Switch. Er komt ook een fysieke versie, maar deze zul je moeten importeren. De Switch is regiovrij, dus dat moet geen problemen opleveren.

Ga jij deze week beginnen aan deze RPG van Square Enix? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Xenoblade-referentie in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

1

Nieuws Xenoblade-referentie in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

05-04-2022

2

Rik

Launch Trailer voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

4

Nieuws Launch Trailer voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

05-04-2022

1

Rik

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

6 apr 22 om 09:36

#4383‍

5411 XP | 1042 comments

De graphics zijn in HD... lol

Jeroen

6 apr 22 om 12:59

#4388‍

1005 XP | 152 comments

Ze zijn iig verbeterd. Als je die andere rpg's die naar Switch zijn gekomen naast het origineel legt, zie je ook echt verschillen. Laatst nog Legend of Mana uitgespeeld