Zelda: Tears of the Kingdom wint grote prijs in Japan

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft meer dan een jaar na zijn release verschillende prijzen tijdens de Japan’s Game Awards for 2024 gewonnen. 

Tears of the Kingdom is tijdens de show dit jaar maar liefst drie keer in de prijzen gevallen. Om te beginnen heeft de game de grootste prijs van de show gewonnen, namelijk de “Grand Award” (no pun intended). Deze prestigieuze prijs werd door Eiji Aonuma (producer van de Zelda-serie) en Hidemaro Fujibayashi (regisseur van Tears of the Kingdom) in ontvangst genomen. Naast de “Grand Award” won Tears of the Kingdom ook nog de “best sales award” en samen met Super Mario Bros. Wonder de “award for excellence”.

Dit jaar werden er twee nieuwe categorieën aan de Japan’s Game Awards toegevoegd. Nintendo won echter in geen van beide categorieën een prijs. Als eerste is er nu een ‘The Breakthrough Award’, die naar de game Exit 8 ging. De tweede toegevoegde award is de door Suika Game gewonnen ‘The Movement Award’, die gericht was op het uitbreiden buiten de gebruikelijke spelersbasis.

Wat vind jij ervan dat The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom meer dan een jaar na zijn release in de prijzen valt bij de Japan’s Game Awards for 2024? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Stealth op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Nintendo lijkt verantwoordelijk voor comeback van Professor Layton

0

Nieuws Nintendo lijkt verantwoordelijk voor comeback van Professor Layton

02-10-2024

1

Rik

Tony Hawk deelt dat de Tony Hawk games een toekomst hebben

2

Media Tony Hawk deelt dat de Tony Hawk games een toekomst hebben

30-09-2024

2

Coen

Sigurd is de nieuwe Emblem Hero in Fire Emblem Heroes

0

Nieuws Sigurd is de nieuwe Emblem Hero in Fire Emblem Heroes

30-09-2024

0

Thijmen

Reageer als eerste!