Zelda: Tears of the Kingdom geüpdate naar Versie 1.2.0

 • Nieuws

 • 5 jul 23 om 08:46

 • Erik

 • 3

Nintendo heeft een update uitgebracht voor The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom. Versie 1.2.0 brengt een aantal kleine toevoegingen met zich mee.

Zo is het onder andere nu mogelijk om bepaalde voorwerpen te krijgen in de game via het Nintendo Switch-nieuwskanaal. Daarnaast zijn er verscheidene bug fixes gedaan.

Zelda: Tears of the Kingdom – Versie 1.2.0 (4 juli 2023)

Algemene updates

 • Als je het spel start vanuit bepaalde artikelen op het Nintendo Switch-nieuwskanaal (deze is te bezoeken vanuit het Home-menu) kan je bepaalde in-game voorwerpen krijgen
  • Afhankelijk van hoe ver je bent in het spel of de locatie van waaruit je het opent, zijn er instanties waarbij de voorwerpen niet te verkrijgen zijn.

Verdere oplossingen

 • Een probleem opgelost waarbij de speler niet voorbij bepaalde punten in het hoofdqueesten A Mystery in the Depths and Secret of Ring Ruins kon, alsmede voor: zijmissies Hateno Village Research Lab en Luerlin Village Restoration Project, tempelmissie Dyeing to Find It en minimissies Vilage Attacked  by Pirates, The Incomplete Stable en Seeking the Pirate Hideout. Na het downloaden van de update kun je weer verder.
 • Een probleem opgelost die voorkwam dat feeën verschenen onder bepaalde omstandigheden – waar ze wel moesten verschijnen
 • Een probleem opgelost die ervoor zorgde dat de maaltijden van Kiana uit Lurelin Village niet veranderden onder bepaalde omstandigheden.
 • Er zijn verscheidene problemen aangepakt om de gameplay-ervaring te verbeteren

Officiële patch notes (Engels)

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is sinds 12 mei beschikbaar voor de Nintendo Switch. Het is de eerste grote update die sinds lancering is uitgebracht, toen werkte Nintendo de game bij naar Versie 1.1.0.

Tijdens de Nintendo Direct van juni 2023 kwam naar buiten dat er speciale amiibo uitkomen van Zelda en Ganondorf.

 

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

21-06-2024

2

Erik

Console-versie The Settlers: New Allies ontvangt lanceertrailer

1

Media Console-versie The Settlers: New Allies ontvangt lanceertrailer

05-07-2023

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Pokémon GO's 7th Anniversary Party van 6 juli

1

Nieuws Pokémon GO's 7th Anniversary Party start vanaf 6 juli

04-07-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Paul

5 jul 23 om 08:55

#10651‍

3819 XP | 662 comments

Een probleem opgelost die ervoor zorgde dat de maaltijden van Kiana uit Lurelin Village niet veranderden onder bepaalde omstandigheden.

Ik dacht al dat ik het kapotgemaakt had.. ja dus. Misschien krijg ik nu wel vervroegd mijn allerlaatste recept. Dan heb ik ze alle 228!

rob1N

5 jul 23 om 10:35

#10652‍

5619 XP | 1083 comments

pfff ook dat heb ik nog niet gedaan... heeft het nog een reward om alle recepten te hebben? Of krijg je gewoon weer een glider fabric?

Paul

5 jul 23 om 18:43

#10658‍

3819 XP | 662 comments

Ik heb wel iets anders gekregen van Kiana maar helaas niet het recept dat ik mis. The hunt continues 😔