Zelda: Tears of the Kingdom geüpdatet naar Versie 1.1.1

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nog maar een tijdje uit, maar het spel heeft nu al zijn tweede update ontvangen. 

Het spel kan nu geüpdatet worden naar versie 1.1.1. In deze versie is het probleem waar sommige spelers de main quest “The Closed Door” niet konden voltooien, zelfs als ze aan alle voorwaarden hebben voldaan, opgelost. Daarnaast zijn er “verschillende problemen” aangepakt om de algehele spelervaring te verbeteren.

Hieronder zijn de volledige patch notes van versie 1.1.1 te lezen (vertaald):

Ver. 1.1.1 (Vrijgegeven op 18 mei 2023)
Algemene updates


  • Probleem opgelost waarbij de speler soms de hoofdquest “The Closed Door” niet kon voltooien, zelfs als hij voldeed aan de voorwaarden om de quest te voltooien.
    Als je dit probleem al hebt ondervonden, kun je de queeste voltooien door deze update te downloaden.
  • Verschillende problemen zijn aangepakt om de spelervaring te verbeteren.

In dit soort updates worden vaak glitches uit het spel gehaald, maar de pas ontdekte duplicatie glitch is nog niet verwijderd.

Heb jij Zelda: Tears of the Kingdom als geüpdatet naar versie 1.1.1? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Support

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Puzzle Bobble Everybubble! – Alle ballen verzamelen!

0

Review Puzzle Bobble Everybubble! - Alle ballen verzamelen!

23-05-2023

6

Jeroen

LEGO 2K Drive lanceertrailer en Switch-beelden getoond

3

Media LEGO 2K Drive lanceertrailer en Switch-beelden getoond

22-05-2023

3

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

23 mei 23 om 13:23

#10006‍

5529 XP | 1065 comments

Spoiler alert:

 

Zo heb ik nu al twee keer gehad dat de vergezellende hero nergens te bekennen was in een tempel. Je moet blijkbaar wel écht via het aangegeven pad en de voordeur naar binnen anders speel je heel een tempel zonder dat je verder kan of bepaalde dingen activeren. Ik ben anderhalf uur bezig geweest met een tempel om er vervolgens achter te komen dat Sidon erbij moest zijn, maar die stond ergens te wachten waar ik al voorbij was gegaan. -_-

Thijmen

23 mei 23 om 15:03

#10008‍

405 XP | 45 comments

Ik had precies hetzelfde met Sidon! Moest twee keer vanaf de tempel een stukje naar beneden gaan voordat hij eindelijk mee ging. Was best raar idd.