Zelda-producer: "Een direct vervolg op Tears is onwaarschijnlijk"

Zelda-producer Eiji Aonuma heeft laten weten dat de kans op een direct vervolg op The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom onwaarschijnlijk is. 

Tijdens een interview met Game Informer werd aan Aonuma gevraagd hoe groot de kans is dat de nieuwste Zelda game een vervolg zou krijgen. Hierop antwoorde hij dat een direct vervolg op Tears of the Kingdom onwaarschijnlijk is, omdat het Zelda-team alle mogelijkheden in deze specifieke versie van Hyrule al heeft uitgeput.

Hieronder zijn Aunoma’s volledige woorden te lezen (vertaald):

“Nou, dat zou een vervolg op een vervolg zijn, wat een beetje wild wordt als je erover nadenkt! Maar zoals ik al eerder heb gezegd, wilden we met Tears of the Kingdom voortbouwen op de wereld die we met Breath of the Wild hebben gecreëerd en echt alle mogelijkheden uitputten van wat we in die wereld konden stoppen. Ik denk dat het – om een beetje een term te gebruiken – een apotheose is, of de uiteindelijke vorm van die versie van The Legend of Zelda. Wat dat betreft denk ik niet dat we een direct vervolg zullen maken op zo’n wereld die we hebben gecreëerd.”

Een tijdje geleden gaf Eiji Aonuma tijdens een ander interview al aan dat er waarschijnlijk “geen plannen” voor Tears of the Kingdom DLC zijn. Hij vond ook toen al dat ze alles uit die wereld hebben kunnen halen wat er in zit.

Denk jij dat er een kans is dat Tears of the Kingdom een direct vervolg gaat krijgen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: gameinformer.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

De Game of the Year-nominatie van Mitch: Metroid Prime Remastered

6

Special De Game of the Year-nominatie van Mitch: Metroid Prime Remastered

10-12-2023

4

Mitch

Winnaars The Game Awards 2023: de volledige lijst

2

Nieuws Winnaars The Game Awards 2023: de volledige lijst

09-12-2023

2

Thijmen

Discussieer met ons mee! 3

reporterdavid

9 dec 23 om 16:32

#12343‍

1226 XP | 244 comments

Tja als je alles al uit een sinaasappel kon persen wat blijft er dan nog over… 

Denk zeker dat een betere Zelda mogelijk is maar dan wel op een ander systeem. 

Yosher

9 dec 23 om 19:41

#12347‍

6194 XP | 1149 comments

Breath of the Wild en Tears of the Kingdom waren beide geweldig maar het wordt bij de volgende Zelda echt tijd om weer iets nieuws te hebben, dus dit vind ik een goed besluit. Maar het was ook een antwoord dat we hadden kunnen verwachten. Het is immers al zeldzaam dat ze überhaupt een direct vervolg maken op Zelda games.

Arkalay

10 dec 23 om 22:58

#12358‍

323 XP | 62 comments

De wereld nu ook wel gezien. De verschillen in TOTK waren er wel maar hebben bij mij niet de indruk achter gelaten die BOTW toen het uitkwam wel deed.