Zacian slaat zich een weg naar Pokémon Unite

Pokémon heeft vier dagen geleden een teaser gepost met de #PokemonUnite op Facebook. Vandaag werd de grote onthulling gedaan. Zacian wordt toegevoegd aan Pokémon Unite.

Pokémon Unite heeft een nieuwe Pokémon toegevoegd: Zacian. Zacian’s Unite move is sovereign sword waarmee die een krachtige aanval doet met zijn waard. Daarnaast heeft hij een grote range met zijn Slash aanval. Ook kan Zacian zijn zwaard opladen met aos energie om een krachtige aanvallen uit te voeren. Tenslotte krijgt hij ook meteen een Holowear. Hij krijgt een net pak met een nette hoed.  Door missies te doen in het event ‘Zacian Weald’ is het mogelijk om Zacian vrij te spelen en zelfs zijn holowear te krijgen. 

Zacian_Holowear_Party_head_Fancy_sir_pokemon_unite_n1-up

Ook komt er een Boss Rush event. Deze is eerder geweest maar heeft nu nieuwe eindbazen waaronder Zacian. Daarnaast is er een speciale code beschikbaar voor een gouden medaille van Zacian. Door POKEMONDAY in te voeren krijg je deze medaille. Deze code is tot en met 26 maart 2023 te gebruiken.

PokemonDay_Code_Zacian_PokemonUnite_PokemonUnite_medaille

Ten slotte is er ook een speciaal regionaal kampioenschap in azië. Hoewel dit niet in Europa is, bestaat de kans wel dat dit misschien nog in Europa komt. Pokémon Unite bestaat inmiddels al twee jaar en zijn de 100 miljoen downloads gepasseerd. Er zijn al veel Pokémon toegevoegd aan het rooster, waardoor je nieuwe strategie hebt om het spel te spelen. Hoeveel impact Zacian gaat hebben is nog onbekend

In de Pokémon presents werden onder andere ook Pokémon Sleep, Pokémon Scarlet & Violet DLC en een nieuwe Netflix serie vertoond.

Ga jij ook rond zwaaien met het zwaard van Zacian? Laat het ons weten in de comments!

 

Bron: Youtube

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Pokémon Scarlet & Violet Version 1.2.0 nu live

2

Nieuws Pokémon Scarlet & Violet Version 1.2.0 nu live

27-02-2023

4

Erik

Nieuwe Pokémon-serie op Netflix: Pokémon Concierge

1

Nieuws Nieuwe Pokémon-serie op Netflix: Pokémon Concierge

27-02-2023

6

Rik

Reageer als eerste!