Yu-Gi-Oh! Master Duel viert twintig miljoen downloads

  • Nieuws

  • 14 mrt 22 om 10:49

  • Willem

  • 0

“It’s time to duel” zullen veel mensen hebben gedacht, want sinds de lancering van Yu-Gi-Oh! Master Duel in Januari is de game meer dan twintig miljoen keer gedownload. Dat maakte Konami vrijdag bekend. 

Yu-Gi-Oh! Master Duel is een simulator van het bekende kaartspel. In tegenstelling tot eerdere Yu-Gi-Oh! games wordt Master Duel actief ontwikkelt en het spel is Free-to-Play voor iedereen. Dit maakt Master Duel ideaal voor spelers die niet eerder het kaartspel hebben gespeeld. Schijnbaar werkt dat goed, want inmiddels zijn er twintig miljoen downloads van de game. Daarom heeft Konami een paar dingen toegevoegd aan het spel.

Iedere speler ontvangt nu 1000 gratis gems voor het inloggen in het spel. Gems worden gebruikt om nieuwe pakjes met kaarten te openen en 1000 gems geeft je 10 pakjes in één keer. Een goeie kickstart voor als je een nieuw deck wil samenstellen. Daarnaast heeft Master Duel ook nieuwe solo-challenges toegevoegd aan het spel. In deze thematische uitdagingen leer je nieuwe decks gebruiken. De nieuwe uitdagingen richten zich op een bijzonder archetype uit het spel, namelijk “The Weather Painters”. Deze kaarten richting zich vooral op continuous spell en trap kaarten met fairy-monsters.

Speel jij Yu-Gi-Oh! Master Duel? Of blijf je ver uit de buurt van free-to-play games? Laat het ons weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

1

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

1

Rik

Terugkijken: N1-Podcast Live: 5 jaar Switch special!

2

Podcast Terugkijken: N1-Podcast Live: 5 jaar Switch special!

14-03-2022

2

Mitch

Mini Motorways komt in tweede kwartaal van 2022 naar Nintendo Switch

2

Nieuws Mini Motorways komt in tweede kwartaal van 2022 naar Nintendo Switch

14-03-2022

0

Erik

Reageer als eerste!