Yu-Gi-Oh! Master Duel vanaf nu beschikbaar op Nintendo Switch en andere platformen

  • Nieuws

  • 19 jan 22 om 09:18

  • Willem

  • 1

Het wachten voor Yu-Gi-Oh! fans is eindelijk voorbij, want Yu-Gi-Oh Master Duel lanceert vandaag wereldwijd op alle systemen inclusief de Nintendo Switch.

Deze free-to-play simulator is de eerste manier waarop spelers online de complete catalogus van het bekende kaartspel tegen elkaar kunnen spelen. De game heeft verschillende modus en ondersteunt crossplay en cross-saves op elk platform. Bekijk de aankondiging in de nieuwe trailer die zojuist online verscheen.

Yu-Gi-Oh! Master Duel is free to play en maakt gebruik van microtransacties om pakjes met digitale kaarten te openen. Je kan ook aanvullende accessoires zoals ‘mates’ (3D modellen van bekende figuren van de kaarten), interactieve speelmatten én hoesjes voor je kaarten kopen en vrijspelen. Voor de gratis spelers is er geen nood, door de solo-mode en andere activiteiten kan je gratis gems krijgen om pakjes mee te kopen. Voor nieuwe, terugkerende en huidige spelers van Yu-Gi-Oh! is er meer dan genoeg te doen lijkt het.

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

0

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

0

Martijn

Welke game hoop jij te zien in 2022?

20

Special Welke game hoop jij te zien in 2022?

19-01-2022

6

Robin

Pas op: Pokémon Legends: Arceus is gelekt

5

Nieuws Pas op: Pokémon Legends: Arceus is gelekt

18-01-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

19 jan 22 om 12:38

#3243‍

2786 XP | 539 comments

Op de GBC veel gespeeld toen de serie nog op Yorin? uitgezonden werd. En later nog een beetje op facebook. Hoewel deze er tof uit ziet ben ik een beetje klaar met die kaartspellen.