Yakuza-serie maakt debuut op Switch met Yakuza Kiwami

  • Nieuws

  • 27 aug 24 om 17:52

  • Erik

  • 0

De Yakuza-franchise, ook bekend als Like A Dragon, maakt zijn debuut op de Nintendo Switch. Yakuza Kiwami verschijnt op 24 oktober.

Yakuza Kiwami is een remake van het eerste spel in de Yakuza-franchise. Je volgt Kazuma Kiryu, die de schuld krijgt van de moord op zijn baas. Na tien jaar in de gevangenis zoekt Kiryu naar zijn oude vrienden, wat volgt tot een action-adventure annex actiespel.

Het spel was de afsluiter van de Nintendo Direct: Partner Showcase van augustus. Een trailer laat zien wat je kunt verwachten.

Yakuza Kiwami kwam oorspronkelijk in 2016 uit en bevat verbeteringen uit de franchise die sindsdien zijn gemaakt, waaronder een verbeterd gevechtssysteem. Daarnaast is het verhaal uitgebreid, zijn de stemmen opnieuw ingesproken en kun je meer plekken bezoeken.

De game speelt zich af in het Japanse Kamurocho-district. Hoofdpersoon Kiryu moet zich omhoog werken in de onderwereld van Tokio, waarbij hij rivaliserende bendes moet stoppen met zijn vuisten of andere wapens. Het spel bevat daarnaast ook allerlei (knotsgekke) minigames, zoals honkballen en mahjong.

In totaal zijn er tientallen games aangekondigd en getoond tijdens de Indie World & Partner Showcase, die ongeveer veertig minuten duurde.

Heb jij de Yakuza (of Like A Dragon)-franchise wel eens gespeeld? Kijk jij uit naar deze game? Laat het weten in de reacties.

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Sea of Stars krijgt gratis DLC: Throes of the Watchmaker

0

Nieuws Sea of Stars krijgt gratis DLC: Throes of the Watchmaker

27-08-2024

0

Robin

talesofgracesfremasteredswitch

0

Nieuws Tales of Graces F Remastered vecht zich naar de Nintendo Switch

27-08-2024

0

Mitch

Reageer als eerste!