Xbox-game Echo Generations komt deze maand naar Switch

  • Nieuws

  • 7 jun 24 om 14:45

  • Kitty

  • 0

Tijdens de Guerrilla Collective showcase is bevestigd dat de voorheen Xbox exclusive game Echo Generation deze maand naar de Nintendo Switch komt. 

De game heet op de Nintendo Switch Echo Generation: Midnight Edition en heeft dezelfde voxel artstyle en turn-based gevechten als de oorspronkelijke Xbox versie. Nieuw zijn onder andere verbeteringen als quick travel, een quest log, nieuwe camerabesturing, ondersteuning voor meerdere talen.

Echo Generation: Midnight Edition speelt zich af in een charmant buitenwijkje. Kruip in de huid van Dylan en zijn vriendengroep en onderzoek een reeks bizarre gebeurtenissen na een mysterieus ongeluk. Je komt oog in oog te staan met zombie-weerwolven, vuurspuwende animatronics, waarbij de game de esthetiek van jaren ’80 en ’90 coming-of-age-verhalen probeert na te bootsen.

Echo Generation: Midnight Edition verschijnt op 19 juni op de Nintendo Switch.

Bron: NintendoLife

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

just dance 2025 edition nintendo switch

0

Nieuws De eerste vijf nummers van Just Dance 2025 Edition zijn bekend

19-06-2024

1

Kitty

Launch trailer voor The Smurfs: Village Party

0

Media Launch trailer voor The Smurfs: Village Party

07-06-2024

2

Rik

tomb raider remastered nintendo switch

0

Nieuws Tomb Raider I-III Remastered - Update 3 is nu beschikbaar

07-06-2024

1

Kitty

Reageer als eerste!