Worms Armageddon komt opnieuw uit voor Nintendo 64 en Game Boy Color

  • Nieuws

  • 3 nov 21 om 21:36

  • Jeroen

  • 2

Limited Run brengt deze klassieker, compleet met de kenmerkende extreme wapens, opnieuw naar de originele systemen!

Worms Armageddon kwam in 2000 uit op een aantal systemen, waaronder de Nintendo 64 en de Game Boy Color. Limited Run brengt normaliter dit soort games naar de Switch of PlayStation 4, maar niets is minder waar in dit geval. Binnenkort kun je een vernieuwde uitgave reserveren voor diezelfde twee oudere Nintendo-platformen. Zoals Limited Run wel vaker doet, komt er naast een normale versie ook een speciale uit met allerlei extra’s. In deze Limited Collector’s Edition zit een display van acryl, een munt, een pin van het exploderende schaap, de soundtrack op cd, een poster en natuurlijk het spel zelf op een cartridge.

De Worms-franchise loopt al een hele tijd: al sinds 1995 kun je genieten van de karakteristieke wormen die elkaar te lijf gaan met de meest bizarre wapens. Wie kan zich niet de exploderende oma herinneren, of de bananenbom? In Worms worden een aantal wormen in twee teams tegenover elkaar gezet, en ze moeten elkaar helemaal vernietigen. Als jij als trotse worm nog overeind staat aan het einde van al dat geweld, dan heeft jouw team gewonnen.

Heb jij een van deze twee oudere platformen nog in het bezit, en ga jij misschien voor een van deze versies van Worms Armageddon? Laat het weten in de reacties!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

0

Nieuws Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

30-04-2024

1

Erik

Release Marvel’s Midnight Suns uitgesteld

0

Nieuws Release Marvel's Midnight Suns uitgesteld

03-11-2021

0

Jeroen

Pokémon Brilliant Stars is de nieuwe uitbreiding van de Pokémon TCG

4

Nieuws Pokémon Brilliant Stars is de nieuwe uitbreiding van de Pokémon TCG

03-11-2021

0

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Fl@ppy

3 nov 21 om 22:29

#2355‍

2786 XP | 539 comments

Heb de n64 versie nog ergens liggen volgens mij. Ook het enige deel uit de serie dat ik heb. Maar was best een tof spel destijds.

Jeroen

3 nov 21 om 22:59

#2356‍

1005 XP | 152 comments

Ik vind het uitbrengen van games die al op datzelfde systeem zijn uitgekomen soms wat twijfelachtig (maak er dan een Switch-release van), maar die Limited Edition ziet er wel tof uit hoor.