Welkom bij het Koopa Café!

Lezers van N1-UP,

Vanaf vandaag heten wij jullie allemaal van harte welkom in het Koopa Café. Het Koopa Café is een bijzonder project waar de N1-UP-redactie de laatste maanden in het diepste geheim aan heeft gewerkt. Wij zijn dan ook enorm trots en enthousiast om jullie te verwelkomen in dit nieuwe hoofdstuk van onze website. 

N1-UP en voorheen N1ntendo hebben altijd jullie, de community, als het belangrijkste ervaren van onze website. Jullie reacties, interactie, aanwezigheid in de Discord of op evenementen is wat N1-UP in onze ogen écht de gezelligste Nintendo Community maakt van Nederland. En daarom wilden we iets voor jullie terug doen. Een plek waar we de community niet alleen meer in het zonnetje kunnen zetten, maar hopelijk ook een plek die we kunnen laten groeien met nieuwe gezichten, meningen en plezier in een vette sfeer.

Het Koopa Café is dé plek voor onze community om samen te komen met podcasts, game-avonden en meer. (Key visual door Neslihan)

Het Koopa Café is de nieuwe thuishaven voor alles wat we samen doen als community. Hier vind je de tweewekelijkse podcast, streams, game-avonden en onze volledig vernieuwde Discord. Maar daarnaast werken we ook aan een scala aan nieuwe content waarmee we hopen nog meer te delen over datgene wat wij allemaal zo tof vinden: Nintendo. Verwacht dus meer leuke community-activiteiten in de nabije toekomst! 

Het Koopa Café kun je zien als de digitale chillruimte binnen de grotere N1-UP-wereld. We willen dat Koopa Café jouw chillplek wordt na een dag hard werken of studeren. Een plek waar je kan chatten, gamen en chillen met zowel de redactie als andere Nintendo-fans. Het is een plek waar we echt iedereen welkom willen heten met een relaxte en respectvolle sfeer. Met deze plek willen we nog meer dan we nu al doen, het community-gevoel centraal zetten. De gezelligste Nintendo-community van Nederland krijgt zo meer dan ooit een eigen plekje.

We willen jullie ook meenemen in dit proces. Vandaar dat we hebben gekozen voor een Café. Een plek waar je tot rust komt, vriendelijk bedient wordt en je op ieder moment kan besluiten om te blijven hangen of lekker naar huis te gaan.

Tot slot willen we op de langere termijn met Koopa Café jullie als community meer middelen aanreiken om jezelf te uiten. Wat we daar precies mee bedoelen, zullen we vanavond tijdens de podcast alvast kort vertellen, dus check zeker de livestream van de allereerste Koopa Café Podcast!

Voor nu staat de Koopa-koffie voor je klaar. Dus schuif lekker aan en we hopen jullie vaak terug te zien in het Koopa Café!

Onze barista heet jullie ook alvast welkom in het café!

We willen in het bijzonder wat redactieleden bedanken voor hun inzet. Erik, Mitch en Dreon voor het leiden van dit project. Neslihan en Evelyne voor hun fenomenale visuele design van het Koopa Café op Twitch en de website. Robin en Rik voor hulp bij de samenstelling van de content. Mierk en Randy voor de nieuwe elementen op de website. En Willem voor de opzet van de huisstijl voor het Koopa Café.

Like dit bericht:

Over Redactie

N1-UP is de grootse Nintendo-community van de Benelux. Wij bieden een thuishaven aan iedereen die net zoveel van Nintendo houdt als van ons. Via nieuws, specials, reviews, podcasts, columns en meer lees je bij ons daarom elke dag alles wat te maken heeft over Miyamoto en de zijnen. Al meer dan twintig jaar lang. Blijf gezellig hangen!

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

OlliOlli World: VOID Riders – Een trip door de ruimte

0

Review OlliOlli World: VOID Riders - Een trip door de ruimte

01-07-2022

4

Dennis

Fan Friday: Pokémon remake in ‘old skool’ 3D-stijl

4

Special Fan Friday: Pokémon remake in 'old skool' 3D-stijl

01-07-2022

4

Rik

Discussieer met ons mee! 11

Tamadachi

1 jul 22 om 00:46

#5718‍

5188 XP | 640 comments

Bedankt voor het warme welkom in het Koopa Café als vaste lezer van N1-UP,

De mysterieuze hints van de afgelopen dagen gaven al wat prijs maar goed om nu met deze grootse bekendmaking eindelijk officiëel te horen van dit interrante project waar jullie duidelijk zichtbaar als crew hard aan hebben gewerkt.

Al vind ik de omschrijving digitale chillruimte nog wat vaag wat ik geen idee wat dat dan precies zou inhouden maar daar hoor ik de podcast van vanavond graag meer over.

lifegiving

1 jul 22 om 09:42

#5731‍

2170 XP | 353 comments

We zijn gewoon vaag! maar leuk dat je het mooi vindt zover ik hoop dat je er van kan genieten!

Fl@ppy

1 jul 22 om 06:51

#5724‍

2856 XP | 553 comments

Een bakkie zwart met appelgebak graag.

lifegiving

1 jul 22 om 09:41

#5730‍

2170 XP | 353 comments

We hebben koopcakes, Blauwschildtaart (perfect voor het gooien) , yoshigebak (deze wordt van appels gemaakt),  Troopacake( geeft je vleugels!) muf-vee-fins (heerlijke combo van witte en melk chocolade) Shyguygebak (een heerlijk aardbeien taartje) goombacakes (puur chocolade, want goomba’s kijken altijd chagrijnig en hebben choco nodig) Boocakes (spookachtig lekker) groene luigi pudding (een heerlijke appelsmaak) perzik broodjes, paddenstoel croissants, en nog veel meer! 

rob1N

1 jul 22 om 17:58

#5740‍

5489 XP | 1057 comments

'koopcakes'... haha nice one.

Rik

1 jul 22 om 16:11

#5737‍

4753 XP | 672 comments

Ehm, ik vind het tof dat ik een shout-out krijg, maar wat heb ik precies bijgedragen aan de 'samenstelling van de content'?

rob1N

1 jul 22 om 17:57

#5739‍

5489 XP | 1057 comments

dus eigenlijk is dit koopa cafe een soort HUB...? Een overkoepelend iets van allerlei topics die jullie al deden zoals podcasts en discord dingen etc.?

Erik

1 jul 22 om 23:00

#5743‍

5070 XP | 362 comments

Jep, zo kun je het wel zien! Alle dingen die direct met de community te maken hebben, dopen we om tot Koopa Café.

Nu uit dit zich nog in de naamsverandering van onze Discord, Podcast en Twitch, maar de bedoeling is dat er uiteindelijk een soort HUB-pagina op de website komt.

Zool

1 jul 22 om 19:31

#5741‍

1986 XP | 373 comments

Ik zie gewoon even niet waar? Is het voor nu dan de Discord en de naam van de podcast? Of mis ik iets op de site haha. No joke!

Erik

1 jul 22 om 23:03

#5744‍

5070 XP | 362 comments

Jep, voor nu wel! We willen het stapsgewijs lanceren.

Dus nu kun je het vooral ervaren op onze Discord en Twitch-streams en komt het op de site vooral terug in de sidebar, maar later volgt er een speciale HUB-pagina.

Randy

1 jul 22 om 23:16

#5745‍

280 XP | 18 comments

De koffie is hier wel echt lekker.