Wat spelen jullie dit weekend? [20 augustus]

  • Nieuws

  • 20 aug 22 om 11:30

  • Erik

  • 12

Tijd voor het weekend! En net als afgelopen week, zijn wij heel benieuwd wat jullie dit weekend allemaal spelen!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Een fanfavoriet maakt zijn terugkeer op Nintendo Switch Online+: Wave Race 64! Wie snelt er al lekker over de golven? Daarnaast was er interessant overnamenieuws: ontwikkelstudiogigant Embracer Group (o.a. eigenaar van THQ Nordic en Gearbox Software) neemt Limited Run Games en de rechten op The Lord of the Rings over. Poeh! Als je nu net als ik even in je geheugen moest graven wie zij ook alweer zijn: eerder dit jaar kregen ze ook al een deel van Square Enix in bezit.

Verder kreeg Fortnite deze week een grootse cross-over met Dragon Ball, is LEGO Bricktales onthuld voor de Nintendo Switch en was er brand in het hoofdkwartier van Nintendo. Wees gerust: er vielen geen gewonden. Volgende week begint trouwens de Gamescom 2022, en voor jou de kans om Sonic Frontiers te proberen. Ohja, en kijk uit voor de laatste previews: N1-UP is natuurlijk van de partij.

Opvallende releases:

Wat spelen jullie dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Welke games houd jij je dit weekend mee bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Erik is dit weekend lekker de Pokémon World Championships aan het kijken, dus ik denk dat ik wel wat potjes Pokémon Sword & Shield op ga starten voor de sfeer. Verder is het tijd voor Xenoblade Chronicles 3!

Kitty

Ik ga nog even verder met Two Point Campus, kijken of ik een geweldige driesterren-universiteit kan neerzetten.

Robin

Ik zit denk ik nu tegen het einde van Xenoblade Chronicles 3. Ik probeer eigenlijk nu veel van de sidequests af te ronden voordat ik naar het einde toe ga. Ik twijfel of ik het nu gewoon uitspeel en mee kan praten over het einde of van de game en later een NG+ start na de Expansion Pass. Daarnaast wil ik ook weer verder met Fire Emblem Warriors: Three Hopes gezien die ook nog klaar staat. En wie weet staat er nog een Monster Hunter-sessie in de planning.

Kitty gaat dit weekend voor een 3-sterren universiteit!

Mitch

Ik rol momenteel als een moddervette Kirby door slagroomtaarten en als dat geen goed weekend is, dan weet ik het ook niet meer. Potjes Mario Kart, Rocket League, Smash Ultimate en Splatoon 2 met de community gaan er ook altijd in! Als kers op de taart ga ik binnenkort weer verder met The Great Ace Attorney, denk ik.

Jeroen

Ik ben enkele dagen geleden begonnen met de Donkey Kong Country-games op Nintendo Switch Online. Minstens één keer per jaar speel ik deze drie titels uit. Ik heb zelf de meeste herinneringen bij het eerste deel, dat is de enige die ik vroeger zelf had. Ze zijn alledrie, en voor mij vooral de eerste twee, ware kunstwerken. Verder doe ik af en toe een klein stukje Lost Judgment op Playstation 5, en ik heb het idee dat ik redelijk dicht bij het einde zit. Daarna volgen de Yakuza-games!

Voor Mitch is het smikkelen en smakkelen geblazen.

Rik

Vorige week zei ik dat ik vast nog wel een gaatje zou vinden voor Xenoblade Chronicles 3, maar daar is helemaal niks van terecht gekomen. Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The endless seven-day journey – heeft mij het hele weekend beziggehouden, en ik nader ondertussen toch echt het einde van de eindeloze reis. Verwacht binnenkort mijn review hier op N1-UP! De rest van mijn gaming-tijd dit weekend gaat deze keer dus wél weer op aan Xenoblade Chronicles 3! Hoogste tijd ook, na een kontendans-pauze van een week: het Youtube-algoritme dat ik jarenlang getraind heb om mij Xenoblade-content voor te schotelen begint mij nu langzaamaan thumbnails te tonen waar ik gillend van weg ren om dat ik nog niet zo ver ben. Snel doorspelen dus, that’s just part of the protocol, innit?

Evelyne

Nu de temperatuur langzaam weer daalt en de Nintendo Switch zonder enige problemen weer uit het hoesje gehaald kan worden, heb ik wel weer zin om wat te spelen. Met de intensieve gevechten die ik vandaag gezien heb ik Pokémon Unite, denk ik eraan om het weer wat meer te gaan spelen. Helaas heb ik nog weinig vrienden die dit ook spelen dus de ergernis van bots zal wel weer opkomen. Daarnaast loop ik ook nog een rondje extra voor Pokémon Go. Ten slotte wordt dit weekend vooral even goed de rust pakken. Ik ben echt geen zomermens en dat blijkt ook nu weer met mijn activiteit in nieuwtjes schrijven.

Rik’s kontendans is (bijna) over. Tijd voor serieuze zaken!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Van pluizig tot fier: het avontuur van ‘Little Kitty, Big City’

0

Review Van pluizig tot fier: het avontuur van ‘Little Kitty, Big City’

16-05-2024

0

Karina

Competitive Play-trailer Scarlet / Violet onthult gloednieuwe Pokémon

1

Nieuws Competitive Play-trailer Scarlet / Violet onthult gloednieuwe Pokémon

21-08-2022

4

Erik

FAST RMX-ontwikkelaar ziet graag een nieuwe Wave Racer op Switch

1

Nieuws FAST RMX-ontwikkelaar ziet graag een nieuwe Wave Racer op Switch

20-08-2022

1

Robin

Discussieer met ons mee! 12

oldman86

20 aug 22 om 12:29

#6388‍

1186 XP | 222 comments

Pokemon shiny breeden en als iemand wil Mario karten kan die altijd even appen in discord 

Mitch

20 aug 22 om 13:19

#6389‍

3076 XP | 478 comments

OMNOMNOMNOM

Fl@ppy

20 aug 22 om 13:27

#6390‍

2831 XP | 548 comments

Ja ik ben nog steeds met Baldo bezig. Nog steeds een erg goed spel en ben aardig ver gekomen. Maar de laatste paar uur is het spel toch meerdere keren afgesloten door bugs. En ik kom er niet achter waardoor, want het is gewoon random. Als ik van map wissel of het menu in ga. Frustrerend. Maar ik ben nu zo ver dat ik hem af wil maken. Dus ik hoop er weer een paar uur in te pompen dit weekend, want doordeweeks heb ik geen tijd op het moment. XC3 ligt ook nog klaar en het kriebelt nu wel heel erg .

Rik

20 aug 22 om 21:38

#6395‍

4731 XP | 671 comments

Jammer te horen dat Baldo toch nog gebukt gaat onder de bugs, Fl@ppy. Is de totaalervaring het nog steeds waard voor je?

Fl@ppy

21 aug 22 om 06:19

#6398‍

2831 XP | 548 comments

Zeker. Ik wil heel graag weten hoe het verder gaat. De dungeons zijn lekker uitdagend.

Selan

20 aug 22 om 14:21

#6391‍

2695 XP | 493 comments

Dit weekend wordt het een afwisseling tussen Kirby’s Dream Buffet, Fire Emblem Warriors: Three Hopes en Monster Hunter Rise Sunbreak

Rik

20 aug 22 om 21:39

#6396‍

4731 XP | 671 comments

Nice Selan, waar ben jij met Three Hopes? En zag ik nu op de Discord dat jij Xenoblade 3 inmiddels al had afgerond? 

Selan

21 aug 22 om 13:02

#6399‍

2695 XP | 493 comments

Ik heb als eerste Scarlet Blaze (best house!) volledig gedaan en daarna Golden Wildfire. Nu aan Azure Gleam beginnen als new game+

Lelystadse

20 aug 22 om 15:16

#6392‍

182 XP | 35 comments

Kirby’s Dream Buffet uiteraard heerlijk spel en verder met Stray (ratten zijn lastig)  en The Quarry (Emma sterft steeds weer pfff)

Apenknul

20 aug 22 om 16:49

#6393‍

3812 XP | 717 comments

Gezien ik echt weer in moet komen met de Gold Dynamo Roller, speel ik Splatoon 2. Dit om ook ff te oefenen voor Splatoon 3, die ik geheid ga kopen!

iPat

20 aug 22 om 19:15

#6394‍

306 XP | 28 comments

Lekker Kirby’s Dream Buffet aan het spelen.

Rik

20 aug 22 om 21:41

#6397‍

4731 XP | 671 comments

Grote kudos voor Evelyne's fantastische artwork weer deze week