Wargroove 2 vecht zich een weg naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 8 mrt 23 om 19:21

  • Dennis

  • 1

Chucklefish heeft indie strategiegame Wargroove 2 aangekondigd, en de game komt onder andere naar de Nintendo Switch! 

In een tweet laat Chucklefish weten de samenwerking aan te gaan met Robotality, om Wargroove 2 te maken. In een bijbehorende trailer zien we de eerste beelden. Daarin verschijnen een aantal oude bekenden, maar lijken ook piraten een grote rol te spelen. Wargroove 2 lijkt een direct vervolg op het eerste deel, en die game laat zich het beste omschrijven als Advance Wars in een historische fantasy setting.

Het is nog niet bekend wanneer Wargroove 2 verschijnt. Wel laat de uitgever weten dat het spel onder andere nieuwe grooves, een roguelike modus, lokale en online multiplayer en nieuwe aanvoerders en fracties krijgt.

Het oorspronkelijke Wargroove verscheen in 2019 en kreeg van ons een 9. Later werd er veel gratis content aan het spel toegevoegd, waaronder een co-op campagne.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Bonusspel in Atelier Marie Remake krijgt Engelse ondertiteling

0

Nieuws Bonusspel in Atelier Marie Remake krijgt Engelse ondertiteling

08-03-2023

1

Thijmen

bayonetta origins key art

2

Nieuws Demo beschikbaar voor Bayonetta Origins

08-03-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

8 mrt 23 om 22:50

#9129‍

5167 XP | 640 comments

Ik heb mij erg vermaakt met het originele Wargroove als vervanger van Advance Wars die met de fantasy setting zich wist te onderscheiden van het oorlogsspel dus ondanks de aankomende release van Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp heb ik wel oren naar deze rechtstreekse sequel.