Waarschuwing: Super Mario Bros. Wonder is gelekt. Pas op voor spoilers!

  • Nieuws

  • 12 okt 23 om 21:56

  • Robin

  • 1

Hoewel Super Mario Bros. Wonder pas 20 oktober in de winkels hoort te liggen gaan er online al meer beelden rond.

Hoewel al eerder de demo build in handen van derden was gevallen, lijken er nu meer beelden van Super Mario Bros. Wonder online te circuleren van het volledige spel. Het is tegenwoordig al bijna ‘normaal’ te noemen dat grote Nintendo-games in de week voor hun release al online verschijnen: onder andere Pikmin 4, The Legend of Zelda: Tears of the KingdomFire Emblem EngagePokémon Legends: ArceusXenoblade Chronicles 3 en Splatoon 3 gingen Super Mario Bros. Wonder al voor. Om de fysieke exemplaren van de games op tijd in de winkels te krijgen voor release, moeten deze ongeveer een week te vroeg verzonden worden. Hier breken een aantal retailers inmiddels standaard de zogeheten ‘street date’, de dag waarop ze de game mogen meegeven. Fans die spoilers willen vermijden worden aangeraden de komende dagen Youtube en Reddit te vermijden.

Zoals gebruikelijk zal N1-UP de spoilers niet behandelen voor de release.

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

0

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

1

Rik

Fan Friday: Olifant Mario 64!

1

Special Fan Friday: Olifant Mario 64!

13-10-2023

4

Rik

Hoofdafbeelding bij Super Mario Bros Wonder: alles wat we weten

0

Nieuws Nintendo: "2D Super Mario in nieuwe fase met Wonder"

12-10-2023

3

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Paul

13 okt 23 om 08:39

#11779‍

3799 XP | 658 comments

Het moet toch uiteindelijk een keer ophouden met die retailers die te vroeg de games proberen te verkopen? Of doet Nintendo hier niks aan?