Voltooi vanaf morgen Weekly Challenges in Pikmin Bloom

  • Nieuws

  • 27 apr 22 om 11:41

  • Erik

  • 0

Niantic kondigt een nieuwe feature aan voor Pikmin Bloom: Weekly Challenges. Vanaf morgen, 28 april, zit deze toevoeging in de wandelsimulator.

Weekly Challenges zijn uitdagingen die je voltooit met vrienden of vrienden van vrienden. Niantic heeft de eerste uitdaging bekend gemaakt: “Loop samen 50.000 stappen”.

Je kunt meedoen door een groep van maximaal vijf mensen te vormen: deze hoeven niet per se in de buurt te wonen.

 

Lekker snoepen

Niantic kondigt daarnaast aan dat er Snack Decor Pikmin naar Pikmin Bloom komen. Deze arriveren in zeven kleuren: Red, Yellow, Blue, White, Purple, Rock en Winged en elk draagt een andere lekkernij, zoals chocola of koekjes. Je kunt ze krijgen door gebieden te onderzoeken nabij kleine winkels.

Pikmin Bloom is sinds 2 november 2021 beschikbaar voor iOS en Android. Het is geen game, maar een wandelsimulator. Het meet het aantal stappen dat je zet, en laat je onderweg allerlei Pikmin verzamelen. Op 23 april was de meest recente Community Day.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Analyse: De toekomst van Amsterdam Drift in Mario Kart Tour

1

Special Analyse: De toekomst van Amsterdam Drift in Mario Kart Tour

27-04-2022

7

Rik

Next Level Games op zoek naar meerdere Engineers

0

Nieuws Next Level Games op zoek naar meerdere Engineers

27-04-2022

7

Icelos

Reageer als eerste!